October 26, 2010

Hadiah tuk follower yang ke 450...

Weeeeee...akhirnya,mama dah dapat hadiah nak bagi pada follower yang ke 450...
Akhirnya setelah lama berfikir dan mencari hadiah tuk Misz Cayung...
Setelah mencari hampir di setiap shopping kompleks...
**hehe..tipu je,x der cari sampai camtu sekali..**...

Mama nak hadiahkan adik Misz cayung dengan CD dari Maher Zain
dan jugak travel bag jenama Maybank(sbb mama Rizqullah keje sini)...
Harap misz cayung suka ngan hadiah yang mama nak bagi ni...
Tunggukan ya hadiah sampai dalam minggu depan...Insyaallah...
Mama will try to send the present before out for holiday next week..
Thanks sbb support blog mama Rizqullah ni..
Cayung misz cayung dan semua supporter blog mama ni..
Terima kasih kerana singgah di sini...

**Credit to Mr Google for the picas**

Okay...hopefully misz cayung suka ngan hadiah yang mama nak bagi ni...

Till my next update...salam sayang dan salam ukhwah untuk semua...

Have a nice day!!

8 comments:

kemma said...

bestnye..lugi x jadi 450 punye folower..hehe

Marsha said...

Bestnyer!! Minat maher zain......xde rezeki marsha...huhu.

tentang aku, katak bucuk dan rabbit tinge panjang said...

mama!!!! tq so much....blogwalking yer..

cik QasehThya said...

wahh...
bestnye dapat cd maher zain :)

Maslina Rosdiana said...

Kemma,

Terima kasih follow blog akak ni...tak per,mana tau ada GA ke nanti akak buat...insyaallah

Maslina Rosdiana said...

Marsha,

Minat jugak ya...lagu2 di sungguh menenangkan...best dengar...:-)

Maslina Rosdiana said...

Misz Bucuk@Misz Cayung,

no problem..nanti akak try antar sebelum gi holiday ya...insyaallah

Maslina Rosdiana said...

Qaseh Thya,

Rezeki follower 450...hehehe..alhamdulillah,mama Rizqullah pun minat lagu2 maher zain..so,nak share benda best dengan sesiapa yang sudi...

 
Real Time Web Analytics