October 6, 2010

Kawen lagi....

**Entry yang giler lama tertunggak...pengantin tu pun dah balik honeymoon agaknya...hehehe...**

Okay...kali ni mama nak share wedding yang kami sekeluarga sempat attend during raya ni...Uci,Mak Lang Zetti dan Mak Teh Mieza kena tolong kat majlis ni...This wedding of our neighbour daughter yang diadakan on 18 September 2010...one week before Birthday party Rizqullah...Mak pengantin perempuan merupakan kawan uci yang rapat..

So...kenalah bantu mana yang patut...bukan senang ek nak buat kerja kawen ni...haih,camnelah mama dan ayah nanti bila Rizqullah nak kawen...mau tak cukup tangan kot...aritu pun buat bezday party pun ayah dah cakap ini baru bezday party..kenduri kawen nanti entah camne lagi mama nak buat...heeeeeeeee..nak buat camne sayang,you dapat bini yang terover creative ek...dah tentu apa yang nak dibuat...mama akan buat out of the trend...

Okaylah...malas nak citer panjang coz mama tengah blur-blur ni..kepala tengah high sbb berbiji-biji panadol dah ditelan plus tido lebih 24 jam....so,cam biasa...gambar jelah yang dapat menggambarkan segalanya...

Uci dan Mek Teh Mieza...
Menyambut kedatangan orang...
Ala-ala cam tuan rumah plak...
Tema pengantin is white and black...

Ibu pengantin perempuan...
@Nenek angkat Rizqullah...
Nenek nilah yang selalu gomol2 Rizqullah klu datang umah..
Nenek Tres geram ngan rambut Rizqullah yang cacak memanjang...
Mama tak risau kalau Rizqullah sakit,nenek Tres 
sentiasa ada membantu bila diperlukan...

Ayah dah Rizqullah tengah sibuk tengok apa juadah yang ada..
Macam2 ada okay...sampai tak tau 
nak makan yang mana satu..

The goodies basket...
Cute je dengan warna hitam dan putih...

Rizqullah with Mak Teh...
Sibuk nak jugak satu lagi goodies...

Decoration atas meja tetamu...
Fresh flower lagi...
This is what mama lioke...
Sbb mama suka bunga hidup...
**Hmm....dah lama ayah tak bagi suprise bunga...**

Rizqullah tengah tunjuk kat Arissa...
His 3rd cousin yang kebetulan berjiran dengan kami...

Mama,Rizqullah,Arissa and Auntie Muhaini...
**Auntie model whiskas dan juga Safi..and also mama schoolmate 
and now sepupu ipar..how's small the world...**
Rizqullah dan Arissa beza 3 bulan je...
Tapi tengoklah Arissa is so small bila 
bergandingan dengan Rizqullah..

Rizqullah,Ayah dan pengantin...
Mama mana???
Mama lah yang tengah captured gambar ni...
To Lyana dan suami...
Semoga jodoh berkekalan hingga ke akhir nyawa...

Dan....sebelum menutup entry hari ni...
Gambar terbaik dari ayah dan Rizqullah...
Really missed him currently...
Lagi2 mama tengah sakit ni...sangat terasa 
memerlukan En suami berada di sisi...

Okaylah...cukup dulu entry mama kali ni...nak pi sambung tido...kepala dah berat balik dan hopefully esok pagi mama dapat gi keje dan tak demam lagi...Rizqullah plak dah selamat belayar di alam mimpi...kesian dia semalam kena paksa tido awal...kul 8 malam mama dah ajak tido..huhuhu...nak buat camne...mama dah tak larat melayan dia...

Apapun,insyaallah esok petang ayah balik...sbb nak monitor kesihatan mama dan juga kesiankan Rizqullah yang terabai due to mama sickness...

Till my next entry(kalau larat ngadap notebook ni)...salam sayang dan salam ceria untuk semua...

~~Have a nice and beautiful day~~

0 comments:

 
Real Time Web Analytics