October 9, 2010

Merempit cara Rizqullah..Ada Beran????

Salam semua...apa kabar???mama Rizqullah baru je baik demam yang telah menyerang tuk kali kedua...ni semua gara-gara sakit tonsil mama...hari tu kanan yang bengkak...now it's turn for  the left one plak...sangatlah perit nak makan...satu hape pun susah mama nak telan and causing mama pening kepala coz perut dah masuk angin...huhuhuhu...sedih tengok orang lain makan sedap je...meanwhile,mama leh tengok je orang makan...


Okaylah...ni sambungan activity Rizqullah hari tu...kan mama cakap Rizqullah bukan tau penat...tapi kali merempit plak keje dia...merempit atas kereta mainan yang Mak Ngah,Mak Lang dan Mak Teh belikan...seee....sayang betul makcik2 Rizqullah kat dia...ada plak mainan mau bagi kat Rizqullah,patutlah bila mama cakap nak beli car baru tuk Rizqullah...makcik2 dia semua dengan sepakat dan pantas semua mogok semacam...rupanya ada plan nak bagi Rizqullah new car as bezday prezzzieee...


Terima kasih ya adik-adikku semua..kakak tau korang sayang sangat kat Rizqullah....kadang2 tu kakak pun confuse siapa mak dia sebenarnya...ramai betul yang nak jadi mak Rizqullah kat umah ni....hehehehe...semua pun amik berat ngan Rizqullah...syok betul Rizqullah,banyak dayang2 yang selalu manjakan dia...sampai terantuk sikit je pun propa lebih...very the manja anak lelakiku ini...


Okaylah...jom tengok cara Rizqullah merempit...rasa-rasa ada beran tak mau buat cam dia...

video
Merempit cara Rizqullah@Rizqullah style...
Hehehehe...ada beran ke nak follow???
Video ni mama amik masa Rizqullah tengah tunggu kepulangan 
ayah on last Wednesday...

Dan sebelum menutup entry mama kali ni...cam biasa,tiada serinya blog mama ni tanpa wajah penghias blog mama Rizqullah...my dearest son...Mohamad Rizqullah yang kini berusia setahun...dah macam-macam achievement Rizqullah,tapi nanti mama sharekan kat sini ek...



Okay...cukup dulu entry mama kali ni...nak gi merempit ke Ulu Kelang jap lagi...eh,silap...nak gi menghadirkan diri ke majlis doa selamat kat Ulu Kelang jap lagi...hehehe...

Till my next entry...salam sayang dan salam ukhwah untuk semua....

Have a nice Sunday!!!


6 comments:

d_tieah said...

Huhu..
Budak laki mmg aktif kan..
Cm my niece lah..

rynas said...

tak menang tangankan nak melayan anak lelaki yg macam2 peel dan permainan dia..tapi sangat mengujakan...

adda said...

wah merempit terbalik ni.. ngundur jadinye haha cute

Maslina Rosdiana said...

tieah,

Betul tu...budak lelaki ni akal dia panjang sikit dari gurl....ada je keje yang nak dibuatnya...huhuhu

Maslina Rosdiana said...

Rynas,

A'ah...ni baru sorang...kalau tambah lagi mau ICU mak dia dibuatnya....yang sorang ni pun sampai sakit tekak mak dia dibuatnya...asyik nak kena high pitch je selalu...huhuhuhu

Maslina Rosdiana said...

Adda,

Hehehe...itulah,puas tunjukkan stereng tu...dia naik duduk gak camtu...huhuhu...

 
Real Time Web Analytics