October 31, 2010

Penonton cilik Piala Malaysia...

Okay...malam tadi kan ada perlawan bola sepak "Piala Malaysia" kat TV...
Perlawanan antara Negori Sembilan dan Kelantan..
Yang mana dimenangi oleh negeri Kelantan...
Tahniah pada negeri Kelantan kerana dapat membawa pulang sebuah piala...

Dalam keriuhan hampir setiap kedai mamak dengan jeritan dan sokongan 
para penyokong bola tanahair...kat rumah kami ni pun tak kurangnya...
Tapi tak lah happening mana pun...
Ada seorang penonton cilik yang sama2 jugak yang ingin menonton 
bersama perlawanan semalam...walaupun sebentar sahaja....
dapat tengok few minutes of first half sbb mama dah ajak dia tido...
it's time to sleep...disiplin kena terapkan jugak okay..
Dari kecillah didikan berdisiplin perlu diterapkan...


Okay...jom layan kejap video yang sempat Mak Lang Zetti amik ketika Rizqullah tengah layan "Piala Malaysia" malam tadi....beriya ni tengok...

video
Rizqullah tengah layan tengok "Piala Malaysia"...
Perlawanan antara N9 dan Kelantan...
Last2 baru perasan Mak Lang tengah rakam aksi dia menonton 
Piala Malaysia kat TV...
To ayah,ishhhhh...mana adil camni...dah ada member tengok bola...
mau pasni mama tinggal sengsorang kat umah bila ada football match...
huaaa...menci2...nak anak gurl camni..leh teman 
mama masak kek coklat kat dapur...pastu teman mama gi sewing class...

Dah x sah entry mama jika tiada wajah penghias utama blog ini...
Siapa lagi jika bukan Rizqullah...my dearest son...

Rizqullah with bola senaman yang ada kat umah...
Suka bangat dia ngan bola biru ni...
Inilah dia anak lelaki...bola,bola,bola...

Hmm..okay..cukup dulu short entry kali ni...mama nak siap2 taip entry tuk esok...
hehehe..kena pakai autopublish lah nampaknya...
sbbnya siang mama mmg sangat bz kat opis ...
Kalau sempat pun online kat HP then tekan button publish...
Hehehe...entry dah siap2 taip dan photo dah siap2 edit and upload...
Ada banyak sangat benda nak letak kat sini tentang Rizqullah...
Everyday ada je benda yang anak mama ni buat...

Till my next entry...salam sayang dan salam ukhwah untuk semua...
semoga esok merupakan hari yang ceria untuk anda...

Have a nice and beautiful day...



3 comments:

bukudiarysofea said...

comel betol :)

rynas said...

pasni boleh lawan jerit2 yer

Rizziela said...

Haziq pun suka tengok bola...tapi daddy dia tak suka plak..

Tapi ngam2 Haziq tengok & Sebut Gol...terus memang betul2 gol untuk Kelantan

 
Real Time Web Analytics