October 20, 2010

Selamat Hari Jadi Mama@Uci Rizqullah...

Selamat Hari Lahir Mama-ku@Uci Rizqullah...

Mari nyanyi ramai tuk bezday gurl...

"Allah selamatkan kamu...
Allah selamatkan kamu...
Allah selamatkan Puan Masnom...
Allah selamatkan kamu..."

Next song...

"Happy birthday to you...
Happy birthday to you...
Happy birthday to Mama...
Happy birthday to you..."

This event actually was happened on 26th September 2010 hari tu...tapi mama Rizqullah peram lama betul entry ini....sbbnya kesihatan tak berapa mengizinkan mama menghabiskan atau mengalocate masa tuk edit gambar2 yang banyak ketika berlakunya event suprise ini...

This is actually suprise bezday celebration for Uci Rizqullah...
Plan asal nak buat masa bezday party Rizqullah...
Tapi sbb Uci dah dapat agak...plan cancelled di saat2 akhir...
Jadinya...inilah yang terjadi..dan seperti biasa...
Jom layan picas2 yang sempat dicaptured during this activity...

Cake was bring in from dark place...
Rizqullah ascort kat tepi...
Sambil mata tak kelip tengok lilin...

Nyanyi lagu birthday beramai-ramai...
Cuba tengok wajah Rizqullah...
Dari awal sampailah ke potong cake...
Asyik tersenyum je dia...
Agaknya dia ingat bezday cake dia lagi koooott...
Addeehhh....anak mama ni...macam2 daaaa....

Tiup maa...jangan tak tiup..
Ada 56 lilin tu nak hembus...hehehe...
Semoga panjang umur ya ma...
Kakak doakan mama dipanjangkan umur,dimurahkan rezeki 
dan sentiasa di lindungi Allah swt...

Salam,peluk dan cium untuk ibu tersayang...
Yang selama ini membesarkan kami semua...
You are greatest mama...
Ke-empat2 anak dara mama semua masuk 'U'...
dan sorang pilot@Ustaz in the making...
Kalaulah leh bagi award ibu Mithali...
You deserve it...membesarkan kami...
Menjaga arwah abah yang bertahun terlantar sakit...
Menjaga arwah angku,uci,nenek...
You are really the best lah maaa....
We LOVE you sooooooo much....
Ketabahan-mu sentiasa terbaik di mata kami....

Kek Hari jadi buat mama tersayang...
Puan Masnom...
Yeaaahhh...WE LOVE YOU!!

Rizqullah yang terpegun tengok kek...
Kalau boleh tangan dia nak grab cake tu...

Rizqullah with Uci...
Terpancar keriangan seorang nenek bersama cucunya...

Ya Allah...Rizqullah ni...
Tak abis2 nak interprem....
Semua orang punya bezday pun dia ada...
Hehehe...camni every month pun ada Rizqullah potong cake...


Okieessss...cukup dulu....malam ni hati tiada mood nak mengarang dengan ceria...sbb less than 24 hours...Uci dan Pak Su dah nak berangkat ke Tanah Suci Mekah...waduh,waduh...wahai hati...silalah tabah dan kuat...serius,macam2 dalam kepala mama Rizqullah sekarang ni...


Tapiiiiii...hanya satu doaku untuk mereka...Semoga mereka selamat pergi dan balik serta dilindungi oleh Allah swt sepanjang berada di sana...amin...


Hmm...till my next updates...will share the haruness+sayuness(jahanam bahasa melayu camni...) event masa hantar uci dan pak su rais tomorrow....


Salam sayang dan salam "1 Malaysia" untuk semua...

4 comments:

LYaFRINA said...

Selamat hari jadi!!!!
semoga dimurahkan rezeki & diberikan kesihatan y baik2 smpai bila2.
amin...

littlehumblelynn said...

alah sedihnya mak nak g mekah..xper doakan smg semuanya selamat!!nice entry :)

memorisusuanku said...

happy Birthday kat Nenek Rizqullah:)
Pjg umur murah rezkinya:)
masih muda lagik:)

Maslina Rosdiana said...

Terima kasih semua...luv you all for the support...semoga Allah swt senantiasa memberkati anda semua...

 
Real Time Web Analytics