October 23, 2010

Sepetang di Pasar Malam FAM....

***Entry yang dah lama di peram...kes malas nak update blog...**

Yezzzaaa...menyempat lagi ni mama nak update pasal lawatan YB Rizqullah bersama rombongan dia ke Pasar Malam FAM,Kelana Jaya...pas beli barang2 Haji Uci dan Pak Su on last month kat Kompleks PKNS,Shah Alam....kami singgah ke Pasar Malam yang ada di Kelana Jaya ni....


Hmm...tak der apa sangat pun kali ni mama nak citer sbbnya...mood entah hilang ke mana this lately...Rizqullah pun tak sihat je kebelakangan ni...huhuhu...so,entry kali ni...mama tepek gambor jeleh yeeerrr....


Layannnn.....


Semua sedang sibuk membeli di Pasar malam...

Rizqullah yang suka sangat gigit jari...
Geram mama kadang kala geram tengok habit Rizqullah ni...

This is pasar malam...
Macam2 adaaaa...

Apa mau...semuanya ada di Pasar Malam...
Murahhhh lagi...

Kedai ini masih disini setelah 28 tahun...
**Itu umur mama...rasanya kedai ni lagi tua dari tu...**

Kedai ini jugak masih di sini....
Setelah 28 tahun...
Hebatkan legacy kedai2 ini...

Mak Lang dan Rizqullah...
Masamnya muka memasing...

Ini budak memang pantang nampak kucing....
Semua kucing pun dia panggil..."Achaaa..."
Adeeehh..Rizqullah,kucing tu bukan nama Acha lah sayang....

Muka masam pas mama tak bagi pegang meow tu...
Amboooiii..pandai majuk plak ek anak mama ni...
Tak elok majuk2 sayangku...

Last sebelum menutup entry ini...
Gambar Rizqullah with Pak Su...
Kat depan Wisma FAM Kelana Jaya...

Okay...cukup dulu..mama serius tak tau nak taip apa kat sini...mood memang bukan takat ke laut dah ni...memang tak der mood langsung nak berblog...maybe mood datang balik nanti bila gi holiday kot..hihihi...

Till my next entry....insyaallah,kalau rajin malam ni mama update pasal open house yang sempat kami hadiri ketika di bulan Syawal yang lepas...heeee...tengok entry tertunggak lagi mama nak tepek kat sini...

Salam sayang dan salam ukhwah untuk semua...

Have a nice Saturday untuk semua... 




1 comments:

Yusuuf Arifin said...

aku suke la sama picture ni, pas iye ketemu la ama tu kucing, macem adik kandungnye aje,,,

 
Real Time Web Analytics