October 16, 2010

"Terima kasih kawan" from Rizqullah...

Okay...dah hampir sebulan bezday party Rizqullah berlalu... usia Rizqullah pun sudah menjangkau 13 bulan@Setahun sebulan...kejap je masa berlalu...dan lagi beberapa hari sahaja lagi official photo of Rizqullah bezday party yang berlangsung on 25th September akan sampai ke tangan kami....weeee...mama dan ayah sangat teruja nak tengok hasil photography Unkel Yol yang selalu jadi official photography kami....


Entry kali ni kami sekeluarga ingin mengucapkan "Terima kasih" pada mereka yang telah sudi hadir pada majlis kecil kami tempoh hari dan juga "Terima kasih" atas hadiah2 yang diberikan untuk my little prince charming...diharapkan anda bergembira di majlis kecil kami tempoh hari,especially buat kanak-kanak yang hadir...hope suka dengan belon-belon with a lot of colour and shape prezzie from Mr Magician...dan jugak goodies bag yang di sediakan...


Okay..mama nak re-cap sikit persediaan majlis harijadi Rizqullah dulu yer...nak tepek sini sebagai kenangan...sbb mama tak sempat nak update entry pasal persediaan perty yang telah berlangsung...teme party ini ada biru dan putih...

Some of the preparation dan deco...
Simple je mama buat sbb this is including Open House sekali....


Goodies for ibubapa@Adult yang hadir...
Setiap sorang dapat satu...

Goodies bag for kids...
Hmmm...apa yang ada dalam ni...
Jajan,party hat & other party stuff,bubbles,
choki-choki dan macam2 lagilah...
That's why bag dia besar sbb asalnya bag dia kecik je...
Tapi pasal banyak sangat benda nak sumbat...
Tukar bag kepada yang besar sikit supaya dapat muatkan semuanya...

Okay...sebelum mama menutup entry kali ini...jom tengok dulu apa yang Rizqullah dapat during his bezday...syok betul dia melayan prezzie's dia malam tu sampai lupa nak tido...

Some of the present yang Rizqullah dapat...


Rizqullah bersama kereta baru...
Pasal kete ni...Rizqullah tak tengok pun mainan lain...
Dekat 30 minit jugak dok sibuk main car ni...


Hadiah yang khas datang dari Texas,USA...
Jauh ni...transit kat Singapore dulu then baru sampai Malaysia...
Thanks Mak Ngah Hasnah for the present...
Kan best kalau Mak Ngah ada sekali...
Rizqullah pun haven't met you and Uncle Phil yet...
Wish to bring him to meet all his relative at 
Singapore and all over the world...


Lagi prezzzieeesss....


Hadiah dari Auntie Inn@NurFarahin...
Thanks in for the toy...
Rizqullah suka joget2 bila dengar lagu dari butterfly ni...


Pesanan dari Auntie Hani...
Nice advise for my dear son...


Rizqullah with all his presents...
Erm...not all actually...
Rizqullah banyak dapat duit je sebenarnya...
Terima kasih sebab Auntie2 dan Unkel2 semua 
bagi duit yang banyak tul Rizqullah...
Mama dah simpan semuanya dalam 
bank demi masa depan Rizqullah...


He is very busy okay...
Sampai lupa nak tido...
Ajak tido pun mengamuk coz tengah syok tengok 
memacam toys yang ada depan mata....


And "LOVE" for all yang sudi hadir dan 
yang berikan hadiah tuk Rizqullah...
We really appriciate it and wish you 
all the best for all of you...
Those yang tak dapat datang tapi bagi prezzie kat Rizqullah...
Mama pun bagi goodies bag and chocolate camior tu...
Hope you guys like it...

Okay..cukup dulu entry kali ni...nak bersiap tuk kenduri malam ni...haih,demam tak jugak baik ni...camnelah nak layan tetamu yang datang..sib baik pembantu datang membantu hari ni...ringan gak..Rizqullah ada orang leh tolong jagakan....

Till my next entry....sekali lagi..kami sekeluarga mengucapkan "Terima Kasih" pada semua yang hadir dan juga atas hadiah2 yang diberikan...kami tak pinta hadiah yang besar2...cukuplah dengan kehadiran anda di majlis kecil kami...apapun,tunggukan picas official yang akan mama tepek kat sini dalam minggu depan....weeeeee...x sabar okay nak tengok hasilnya...

Salam sayang dan salam ukhwah dari kami sekeluarga...

Salam satu Malaysia....


7 comments:

Namaku Asumira said...

waaa.. byk dpt hadiah.. hehe =)
btw.. happy belated burfday rizqullah!
dun noty2 hehe

Rizziela said...

byknya hadiah dia..

happy belated bestday yer

ibunafis said...

tahniah dh bsr ank mama maslina ni,bestnyer dpt byk hadiah..
hepy belated besday rizqullah,smoge jd ank yg soleh & bijak..

titirara said...

byk nye adiah .. baik mak nye buat party tuk die . hihi

~~Sue eLLa~~ said...

kak..byk nyer hadiah rizqullah dapat..waaa..boleyh tido atas tu suma...hehehehe....

bun_nee said...

banyak nyee rizqullah dapat hadiah..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

epi belated besday.
wow, byknyer adiah menan Rizqullah.. =)

 
Real Time Web Analytics