October 10, 2010

Tuah 10.10.10...

Nokia X3...


Malam semalam bila pas mama abes blogwalking ke blog rakan2 lain...mama sempatlah refresh blog sebelum tido...tetiba tengok ada new ads yang terhias cantek dan baik punya kat atas leaderboard(LB) blog ni...iklan Nokia X3 plak ada kat atas tu...cantik je kaler biru dia...**ish,ini yang buat mama nak gi explore functionality of X3...**...tapi bila check account Nuffnang,tak der apa2pun...tak perlah,mama cakap esok siang jelah check....


Dan pagi ni bila buka account Nuffnang....Weeeee.....alhamdulillah....syukur ke hadrat Ilahi...tuah ayam nampak dikaki...Tuah Rizqullah tuhan sahaja yang tahu....ada new Buffered Earnings(BE) tuk blog "My Special Memories" ni...Thanks Nuffnang for not forgetting us,mama ingatkan dah x der new BE lagi tuk blog ni sbb this lately mama dah jarang blogwalking dan tracffic ke blog ni pun cam suam2 kuku je...maklumlah entry pun nan-ado je update kat sini...inilah yang mama katakan as "Tuah 10.10.10"...


On 10.10.10...blog ni dapat new ads....thanks again to Nuffnang...dan pastinya duit ni tuk Rizqullah...setakat ni duit Nuff ni mama tak cashout lagi...walaupun dah boleh cashout,tapi ayah kata biar jelah dulu...bukan kita tak der duit pun tuk buat belanja Rizqullah...so,the all the campaign and BE money were safely kept in Nuffnang account...till further notice...hehehe...
New BE...Nokia Youth Touch X3...
Walawehhh...thanks Nuffnang...

Dan ini pula ucapan dari YB yang selalu menghiasi blog ini....


Okaylah...nanti bila ada masa lagi..mama update aktiviti shopping mania kami semalam kat Subang Parade...mama shopping lengkap semua dari mama,Rizqullah hingga ke baju ayah...tapi kat kedai mana mama merembat semuanya....kalau rajin,mama update nanti...

Till my next entry...salam sayang dan salam ukhwah untuk semua...

Have a nice 10.10.10 today...

4 comments:

wanie_cmi said...

yeahhh dpt tengok iklan tu jage...hihi

ummi nia said...

akak, iklan BE tue mcmana yerk??sy xphm lg nie sal nufnang nie..

Maslina Rosdiana said...

Wanie..

Ada ek iklan tu...cantekkan warna dia...best ke tak ek HP tu??

Maslina Rosdiana said...

Faizah,


Akak citer kat FB jelah ek...kalau Faizah nampak akak,tegur je...nanti akak share apa mendanya tu...

 
Real Time Web Analytics