October 27, 2010

Xie Xie auntie Yana and KizKiz...

Xie xie,Thank you dan Terima kasih buat Auntie Yana dan Kizkiz...
Terharu Rizqullah dapat hadiah dari Kizkiz yang comelious dan bam bam tu...
Rizqullah rindu sangat kat Kizkiz...dah berbolan-bolan kita tak jumpa...
Bilalah mama nak bawak Rizqullah nak plane lagi...
Fly ke Kuala Terengganu....
Leh jumpa auntie yana dan kizkiz kat sana....


Agak2 kizkiz dah pandai apa ya sekarang ni???
Rizqullah dah pandai buat havoc satu umah ni...
Suka buat mama marah...tapi mama cool je bila Rizqullah 
sepahkan barang,sbb pastu Rizqullah ngan mama akan sama2 kemas balik..


Terima kasih auntie yana again for the present...
Sampai Kemaman tu belikan Rizqullah hadiah ni...
Beli kat Mesra mall ya auntie??


Hadiah dari Auntie Yana and Kizkiz...
Jauh worr datang hadiah ni...
From Ganu with Love...
Thanks jugak pada unkel ariff...


Rizqullah sedang tekun dalam percubaan membuka hadiah dia...
Tak kelip mata pandang hadiah tu...
Ish...ish..anak mama ni...

Masih belum berjaya lagi....
Sedang mencuba dengan gigihnya...

Dan....inilah hadiah pemberian Auntie Yana dan Kizkiz...
A Playskool tractor....
Thank you auntie and unkel...

Ayah...tolong keluarkan dari kotak ni...
Rizqullah nak main tractor ni...
Pleeeassssee....

Rizqullah tengah asyik membelek hadiah baru dia...
Wow...bergegar tractor ni...


Okay....ini antara hadiah Rizqullah yang datang dari jauh...ada few lagi yang datang dari jauh..tapi mama tak sempat nak amik gambar masa Rizqullah bukak present dia tu...sempat yang ni je...tapi apapun Rizqullah and family would like to say "Thank you so much for all the present and money.."..Semoga Allah swt murahkan rezeki kalian semua...


Till my next entry....salam sayang dan salam ukhwah untuk semua...


Have a nice day!!!

8 comments:

Cik Cyida said...

wah.. bestnye Rizqullah..

memorisusuanku said...

seronoknya dpt hadiah:):) auntie nak pinjam boleh:):)

ctpayong said...

hadiah b'day ke? say happy birthday to him aje lahhh.

g0m0k9enDek said...

bestnyer dapat hadiahhhhhh

QieLa said...

comel nye ie...
nak adiah gak...

dey said...

pandailaaaa rizqullah bukak hadiah..
pandai gak main toys dia eh..
pheeew sib baik ada toys r us..payah gak nk pilih toys tuk budak 1y.o ..takot kang rizqullah dok masuk mulut jer..tihihihi
happy birthday rizqullah..jd gud boy ok..
dengar ckp mama n ayah awak ok..sorry aunty n kizkiz cudnt make it 2 ur party..muaxmuax

~ Lady ell ~ said...

nk pinjam leh tak?

Mama Adli said...

hihi...adli also got this one...
seronok tgk dia tarik n menari lps tu...konon bergetar mcm keta tu gegar....haha..comel..

 
Real Time Web Analytics