November 1, 2010

Counting down for our holiday...

Credit to Mr Google for the picture

Weeee..yariba,yaribaaaa...
Lagi 3 days more to go...
For our family holiday this weekend...
Weekend ni kan cuti...ada perayaan Deepavali...
Soooo..maknanya ada cuti panjang sikit untuk mama dan ayah...
Dan bila cuti panjang....
Maknanya..Rizqullah dapat gi holiday...

Hmmm...kalini mama nak bawak Rizqullah holiday ke mana plak ek??
Sungai Petani,Teluk Intan,Cameron,Kuala Terengganu,
Port Dickson,Alor Gajah and many other places...
Mama dan ayah dah bawak Rizqullah...

Kali ni kita nak kemana...
Hmmm..kenalah tunggu update cerita holiday kami...
Sangat tak sabar rasanya nak berholiday bersama keluarga tercinta ku ini...
They are the light in my life...they are everything in my life...
So...countdown can begin now for our holiday...
Mama dah bacan review about this places dan semuanya mmg terbaeklah...
Mmglah terbaek kan...$$$ ni pun terbaek jugak...
Huhuhu...


Credit to Mr Google for the picture


Okay..cukup dulu...insyaallah,klu sempat malam karang sambung update lagi...ada cerita best mama nak sharekan di sini...tentang apa???hmm..dah tentu tentang Rizqullah...


Till my next updates...salam sayang untuk semua yang sudi menjengah ke sini...


Have a nice Monday...jangan Monday blues or moody2...
Kerja dengan ikhlas,insyaallah rezeki akan berkat...

4 comments:

zurazari said...

nak itot boley...
taking gud care tau=)

LyNn HaMzAh said...

happy holiday la yer...

Maslina Rosdiana said...

Zura,

Jom..jom...Thanks dear...

Maslina Rosdiana said...

Lynn,

Terima kasih...

 
Real Time Web Analytics