November 8, 2010

Cuti-cuti Malaysia @Avilion,Port Dickson

Salam semua...how's your holiday???3 hari tuuuu bercuti...kami????alhamdulillah...baru pulang bercuti di Port Dickson...walaupun tidaklah jauh mana pun kami pergi....tapi we still have much fun there...syoook sangat bila dapat bersama dengan yang tersayang...my sweet romantic hubby dan jugak my cheeckilious little son...


Walaupun PD agak cramp dengan orang....tapiiiii alhamdulillah we met few person there....paling happy dah tentu my little hero....semua terkejut tengok rambut dia yang dah kena tarah....hua..hua..hua...tak per,rambut leh tumbuh balik...by the time Uci balik dari Mekah,anak mama dah hensem balik...hua..hua..hua...


Okay...x mo citer panjang2...kali ni mama nak share dulu gambar2 bilik kami di Avilion,Port Dickson....Zaaasss....


Silakan masuk...
Boleh saya bantu ayah...
Ayah,where are we now???


Perasmian katil oleh Rizqullah...as usual...
Ooooooowwwhh...so nice,ni katil tuk Rizqullah sorang yer??
Best tul,besar katil ni mama...


Bed in Our Room...
We choose to stay in Garden view...
Mama malas nak jalan jauh2 sampai ke 
tengah laut just to get nice view...
Tapi sini pun ok gak...x der risau ada tsunami...


Pangkin bed...tempat mama melepak tuk berwifi...
Rizqullah pun suka duduk sini sambil tengok pemandangan luar...


Some toiletries compliments by Avilion's...


Center table...
not sure what's the used of this table...
But I used it to put Rizqullah food and beverage...


The sinks...


The little boys who likes to watch outside...
Eksited sungguh di hari tu sampai terlupa nak tido...


My little prince who always cheer up my life...
Will cherish every moment with him and my lovely hubby...


Some sneak peek picture of my little hero...
Hmmmm....buat apa tu Rizqullah???


Happy Rizqullah...
Suka sangat okay dia main ngan langsir 
yang ada kar tepi katil tu...
Entah kenapa pun mama kurang pasti...

Okay...cukup dulu sneak peek of our quick holiday kat Avillion,Port Dickson ni...nanti bila ada masa lagi...mama akan upload lagi picas2 menarik yang sempat di captured during our holiday kat Avillion...nak suh mama banding kan antara Legend International dan Avillion???Hmmm...nanti jelah mama share pendapat kami....apapun,more picture of Rizqullah coming soon...

Till my next entry...salam sayang dan salam ukhwah untuk semua...

Have a nice and beautiful Monday...

Salam...

14 comments:

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

cantiknya bilik die ! :D

kakyon@kakrose said...

wah! besnya..tak pernah lagi dtg sini.
katilnya cam kat impiana cerating eh..daybednya cam kat legend PD.

Elin said...

bestnyer...bape price apartment kat Avillion ni? sonok rizqullah dpt jln2 ek.

ummiross said...

waa cuti lagi, seronoknya iqy...

LyNn HaMzAh said...

bestnya holiday...

SafaRi09 said...

maveles nye bilik...
best tu tido 3 ari 3 malam

Sidratul Muntaha said...

avillion n admiral ni lain ler...
last year dah pergi..
tpi mmg sgt2 best
daku hamek dekat2 bay
klu avillion lagi mahal giler n lagi cantik.

Maslina Rosdiana said...

Marlyana,

Bilik dia marvelous...sangat cantik,sesuai tuk orang2 yang nak berhoneymoon...

Maslina Rosdiana said...

Kak Yon@Kak Rose,

Best jugaklah kat sini...tapi ramai sangat orang..sedikit sebanyak hilang gak keterujaan...sbb terasa cramp tempat tu...

Maslina Rosdiana said...

Elin,

Akak amik garden view...sbb malas nak jalan jejauh ke tengah laut with baby lagi...semalam dalam RM550...itu masa peak days...tak sure kalau hari biasa...

Maslina Rosdiana said...

Ummiross,

Mama tengah kayooo...itu yang bawak Iqy jalan2....

Maslina Rosdiana said...

Lynn,

Biasa2 je nih...sbb x banyak sangat benda leh buat kat sini...

Maslina Rosdiana said...

Safari09,

Bilik seswai tu pasangan baru kawen and nak honeymoon...mmg lomantik abis...

Maslina Rosdiana said...

Sidratul,

Ha'ah...salah2...yang ni Avillion je...kalau admiral ada kapal layar bagai..Kat sini banyak sikit benda leh buat..

 
Real Time Web Analytics