November 2, 2010

I want Nobody,nobody but you....

Salam semua...
Fuuuhhh......berjanggut nak update blog sekarang ni...
Malas yang teramat nak update...
tapi ada banyak cerita best mau tepek kat sini...


Citer apalah sangat yang nak ditepek kat sini...
Sudah tentunya cerita progress satu2nya buat masa ini anak teruna saya....
Cerita perjalanan hidup kami sekeluarga...
Dan juga berkongsi kegembiraan serta kasih sayang bersama semua...
Tak bestlah kan kalau mama sorang je yang rasa 
happy tengok perkembangan Rizqullah...


Dah tentunya cerita best ini mama nak share dengan semua...
Terutama Mak Ngah yang berada di USA sana,
Auntie Padi yang berada di Singapore,
Ayah@My hubbby yang ada di Kuala Terengganu...
Dan semua sedara-mara yang tau pasal blog mama Rizqullah ini...
Selain FB dan email...inilah salah satu medium pengerat 
kasih sayang antara kita semua...Yipppiie...
Dan tentunya juga buat kawan2 yang sudi menjengah ke sini...


Okay...kali ni mama nak share skill baru Rizqullah...
Ermmm...x lah baru sangat..dah 2-3 minggu gak dia terror buat camni...
Cuma mama je kadang2 x sempat nak captured all this 
precious moment of his growth....


Okay..cukup dulu bebelan mama..jom layan kecheeckilious'an' Rizqullah...
For mama his cheecky coz selalu buat mama happy dengan achievement dia...
Selain dah pandai nyanyi lagu ciptaan sendiri...
Rizqullah pun dah pandai menari...
Tak cayaaa?????jom tengok ni...


video
Siap tangan2 cam The Wonder Girls...
Dengan suh mama tunggu lagi untuk part chorus...
Adeeehh...anak teruna mama ni...
Macam2 dah...tapi best tengok aksi dia...


video
Okay..ni sambungan lagi tarian 
"No body,no body" dari Rizqullah...
Siap angkat2 kaki konon2 nak berpusing...
You are so cheecky and always make mama happy...

Dan seperti biasa...
tiada serinya blog mama ini tanpa kehadiran wajah 
Rizqullah yang senantiasa menyerikan hari-hari mama 
dengan keletah dia yang pelbagai...
ada sahaja yang Rizqullah buat untuk buat 
mama tertawa dan senang hati...
terima kasih my dear son..
mama minta maaf andai Rizqullah rasa mama 
banyak habiskan masa di pejabat...
Will try to be the best mother for you...

Rizqullah yang jugak dah pandai berkaraoke...
Haih...geng2 opis mama dah book Rizqullah jadi pasangan 'duet'....
Muahahaha...lagu "Barney" and baby song jelah yang lepas camni...
Ops...lupa,lagu Maher Zain pun Rizqullah tahu....
Tapi dalam bahasa dia jelah ek...

My lil son who always cheer up my life 
with his smile and laughter...
Rizqullah sememangnya rezeki yang 
terbaik untuk mama dan ayah...
Mama dan ayah sayang Rizqullah setulus 
dan seikhlas hati kami sampai bila2...

Okay..hope semua enjoy tengok tarian "No body,no body" dari Rizqullah...
Insyaallah nanti mama update lagi cerita best Rizqullah...
Kenapa mama cakap best...
sbb ni semua achievement Rizqullah dan sebagai mama dia...
Yang mengandungkan dia selama 9 bulan...
Merasai setiap pergerakan dia dalam perut...
setiap tendangan kaki dia...
Sudah tentu mama berasa amat bangga + kembang bontot kejap...
Punya anak yang semakin hari semakin pintar mengambil hati 
dan menceriakan hidup saya...
Camne mama leh train Rizqullah to be like this at 13 months old???
Pada yang rajin,cuba cari balik entry mama tentang nak trigger kepintaran anak...
Mama guna cara2 tersebut dalam pendidikan Rizqullah...

Till my next entry...salam sayang dan salam ukhwah untuk semua...

Have a nice day...

0 comments:

 
Real Time Web Analytics