November 23, 2010

Missing him soooooooooo much..

Huhuhu...mama tak tahu kenapa hari mama sangat moody,hati rasa sangat tak tenteram dan terasa sangat nak marah orang...biasanya kalau camni mama rasa,ada sesuatu yang tidak best berlaku di belakang mama...huhuhu...sometimes ada terlalu kuat gerak hati ini sangatlah tidak menyihatkan...trying hard to demolish all that not good feeling...selain tu,mama tak tahu kenapa mama stresss yang teramat sangat sekarang ni...adeeeehh...sila pergilah perasaan yang memacam ni...

Tapi dalam stress-stress ni,ada seseorang yang sangat mama rindui di kala ini...best sangat dapat cium pipi gebu dia (walaupun dah x berapa gebu)...best sangat nak cium bau wangi ubun-ubun dia...best sangat nak tengok senyuman ikhlas dan manis dari dia...best sangat dapat dengar suara dia yang dah mula nak petah bercakap...best sangat bila dia berlarian dan peluk mama...huhuhu...mama miss you soooooooooooo much my dear son,Rizqullah...

Dalam mama tengah stress ni....Rizqullah dan ayah selalu berada dalam fikiran mama...mama cuba bayangkan semua aktiviti keluarga kita bila bersama...sangat bahagia bila memikirkan kamu berdua...my 2 beloved guys..syokkkkk gak bila ada 2 lelaki menyayangi mama...heeeeeeee...tak sabar nak tunggu this year end...wanna spend my time with you both sebelum ayah nak kapal and sailing for another 5-6 month...huhuhu...half a year just gone like that bila ayah belayar....

Mama selalu fikir camnelah perasaan ayah yang tinggalkan kami selama lebih 5-6 bulan ni...sedangkan mama yang sehari pun dah naik angau rindukan Rizqullah dan ayah...harus dan wajib ni hati kena tabah nak tinggalkan yang tersayang...

Okaylah..lagi few hours je nak balik ni...nak balik jumpa my lovely and sweet little boy...

Orang yang mama rindui...
Rizqullah my dearest son...

Okaylah....cukup dulu short entry je...nanti malam sikit mama nak share agenda makan2 satu unit mama...kat mana..tunggukan yaaa...

Till my next entry...salam sayang dan salam ukhwah untuk semua...

Have a nice day...

2 comments:

KimiCnoL said...

comel ur dearest son..nak cubit pipi dy boleh? ;)
JOM BACE ENTRY BARU
"1.Lawak Johan dengan Zizan"

"2.Kelebihan Ayat Ruqyah"

Maslina Rosdiana said...

Kimi,

Thanks...anugerah tuhan tu...nak cubit???sila2...tutup mata dan bayangkan ek..hehehee....

 
Real Time Web Analytics