November 4, 2010

Official picture of Rizqullah 1st Birthday Party(Part 1)

Alhamdulillah...akhirnya...sampai jugak ke tangan kami gambar official 1st Birthday Party Rizqullah yang telah berlangsung pada 25 September 2010 yang lepas....nak kata meriah,mama tak berani nak cakap...tapi yang pastinya...semua yang hadir feeling happy attending this small and simple Birthday Party of Rizqullah....ini sahaja yang kami mampu sediakan buat teman2 yang sudi hadir...


Gambar2 ini semua diambil oleh Tengku Azrul Syam@Yol from ThePhotographer(the photog for Biggest Loser Asia season 2)...ada sekali storybook kami tempah,untuk melengkapkan lagi koleksi perjalanan photoshoot family kami...Okay...today mama going to make it short sbb banyak sangat gambar2 best mama nak letakkan di sini...


Okay..jo dulu tengok hasil tembakan dari En Azrul Syam dan diedit oleh mama(this is from raw)...layannnnsss....


Some of Deco yang ada...
Simple je...not so grandy coz nak save budget....


Rizqullah with Uci...
Rizqullah missed Uci soooo much...
Dia tau Uci dia kat Mekah....setiap kali nampak 
gambar Mekah kat TV...Rizqullah will quite and tenung Kaabah tu...


Little Danish...
Auntie suka sangat gambar ni..
You are sooo cute lah...


Rizqullah in 'Love' with ayah...

Birthday song ceremony...


The goodies for adult...
**Macam Rizqullah nak kawin je mama buat...
siap berbakul-bakul lagi...**


Rizuqllah 1st Birthday cake...
Tuxedo means lelaki yang bergaya...


Rizqullah in 'Love' with ayah and Nenek...


The people who loves Rizqullah...
Nenek,atok,Auntie Pau Yee,Unkel Hanif and Unkle Ayooi...


Rizqullah with his 'girlfriend'...
Anak mat saleh yang anak mama ni pilih yerrrr...


Rizqullah with Mama...
Unkel yol cakap...susah betul nak catch mama on that day...
Mestilah...i'm the party host....
seme pun kena make sure as planned...


Hohohoh....I lioke this picture...
She's sooo adorable...
Nanti leh jadi menantu auntie ek...
***Ada hati plak mama Rizqullah ni...***


Smile for the picture...


Smile for the picture...
Withs families and paparazzi...

Rizqullah cutting cake ceremony...


Some yang hadir dan nyanyikan lagu...
"Happy Birthday"...
Sorry pada yang hadir...pada yang kena berdiri di tepi...
Expected people come and go...
Tak sangka you guys seme tunggu sampai abis party...
Sayang semuanya...


Yipppieee...
My deary son is turn to one already...





Okay...cukup dulu gambar2 official bezday Rizqullah ni...ada banyak lagi ni mama nak share di sini...coz for me,this is all my special memories..satu kenangan yang tak akan dan mungkin berulang lagi...satu kenangan yang terindah yang perlu diabadikan....

Ada banyak lagi gambar mama nak tepek kat sini..tunggukan part 2 plak ek...

Till my nex entry...salam sayang dan salam ukhwah untuk semua...

Have a nice and beautiful day...

10 comments:

Ummiross said...

Wow gambar menceritakan segala-galanya, meriah and happy family

rynas said...

cantik....

LyNn HaMzAh said...

memang happening...suka tengok...

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

wah meriahnya...

TiKa LEh said...

wah, sgt meriah..bertuah rizqullah mamanye buat mcm ni..hhehe

Maslina Rosdiana said...

Ummiross,

Terima kasih,tapi kecil2an je ni...tak sangka sebenarnya jadi meriah camni...asal niat memang tuk raikan Rizqullah dan kawan2...

Maslina Rosdiana said...

Rynas,

Terima kasih...

Maslina Rosdiana said...

Gadis,

Biasa2 je..gambar je nampak meriah kottt...

Maslina Rosdiana said...

LyNN,

Biasa2 je ni...tapi tetamu yang hadir buatkan majlis tu jadi meriah...sbb memasing happy dan suka...

Maslina Rosdiana said...

Tika,

Huhuhu...biasa je yang...mama Rizqullah buat sekadar termampu...terima kasih pada yang hadir sbb memeriahkan majlis kecil ini...

 
Real Time Web Analytics