November 5, 2010

On the way to Avillion,Port Dickson..

Weeee....alhamdulillah,akhirnya dapat juga kami berholiday setelah sekian lama...this holiday is pre-anniversary holiday...ke mana kami tuju kali ini...dekat je...kami ke Avillion,Port Dickson....tak leh gi jauh sangat sbb ayah need to drive back to Ganu the next day...soooo,pity to him...penat dalam perjalanan je nanti...so,sbb itulah mama pilih yang dekat je for out skip out holiday....cukuplah untuk berehat dan spend quality time with both my beloved guys...

Mama sekarang ni really need a holiday sbbnya...tiap hari pun kerja2 menggunung je kat dalam inbox mail dan jugak yang diatas meja...tak larat kadang2 tu nak buat semenya...tapi apapun mama enjoying doing it and always keep it positive....hmmm,apa nak buat,nasib...dah realiti cari makan memang begini...

Okay....di peluang ini juga...kami sekeluarga juga ingin mengucapkan...
"Selamat Hari Deepavali buat semua kaum India yang beragama Hindu dan Sikh...
May this dewali will bring a joy and prosperity to all of you..."

Pada kawan2 mama Gayatry,Shantini,Gowri,Anand,Jayabalan,Pubalan dan lain2...
Happy Deepavali my dear friends...
Have safe journey to your hometown and safe some laddu for me...


Dan pada yang lain2...
Happy holiday dan selamat berjalan2 bersama keluarga yang tercinta...
Isilah masa anda bersama yang tersayang....
Have a safe journey and don't forget to have fun...

Till my next entry...salam sayang dan salam ukhwah untuk semua...

Salam...

2 comments:

rynas said...

selamat bercuti..

Maslina Rosdiana said...

Rynas,

Terima kasih...selamat bercuti hujung minggu tuk Rynas jugak ya...

 
Real Time Web Analytics