November 15, 2010

Rizqullah 'driving' a RED car..

Okay...last Saturday mama manage to bring Rizqullah to Giant Hypermarket Kelana Jaya...and at the top floor ada tempat main kanak2 dan dah tentu ada deretan Kiddos car yang untuk disewa...sampai2 je kat floor tu...Rizqullah terus tuju kat deretan kereta yang elok tersusun tu...dengan wajah minta diberi kebenaran tuk buat few pusingan dengan salah satu kereta yang ada...tapi masa tu orang yang jaga kedai tu tak der plak kat situ...


Jadinya mama cakap kejap lagi ya sayang..kita naik slide dulu...alhamdulillah...Rizqullah dengar cakap mama dan tak banyak ragam bila mama cakap camtu kat dia...mungkin memahami hanya dia dan mama je yang tinggal...kesian kot mama kena jaga dia sengsorang...oh,sekarang ni mama senang sikit nak keluar berdua dengan Rizqullah...tapi dekat2 jelah...sbb Rizqullah dah pandai bawa diri bila duduk dalam car seat dia...suka tgk kereta2 yang lalu lalang dan juga pokok2 yang berderet di tepi jalan...alhamdulillah,dikurniakan seorang anak yang sangat understanding...ini yang buat mama semakin sayang dan rindu kat Rizqullah setiap hari...semakin hari semakin cerdik dan pintar...

Okay...jom layan dulu video my little boy 'driving' RED car...suka bangat dia akhirnya dapat naik car idaman dia..


video
Rizqullah driving a RED car...
Akhirnya dapat gak apa yang dia nak for few weeks..
Tapi sayang...ayah is not here together to see this...
Tapi mama record ni untuk tatapan ayah...
Oh ya,Ayah...Rizqullah was very disiplin bila dengan mama...
Dia tau x mahu susahkan mama dia...so,don't worry so much ok...
We are fine and OK here...

Rizqullah yan happy pas dapat pusing2 ngan RED car dia...
Cahayamata sulung mama yang sangat mama sayangi..
Semoga dikau membesar menjadi orang yang berguna...

Okay...cukup dulu,just a short entry mama kali ni...banyak benda nak share tapi kemalasan melanda mama lagi sekali..hua..hua..hua..asal musim cuti je,mama pun jadi malas...heeee...

Till my next entry..salam sayang dan salam ukhwah untuk semua...

Have a nice day!!

0 comments:

 
Real Time Web Analytics