November 29, 2010

Tahniah Cik Nani...

Just a simple update je tengahhari ini...hari ni mama meng'EL'kan diri dari pejabat,ni semua gara2 pembantu yang jaga Rizqullah tak dapat datang kerja...haih,sabar jelah..dah ler keje mama melambak atas meja tu...entah apa jadi hari ni pun tak tahu...yang pasti telefonku berbunyi ring...ring..ring je...(eh...x lah lagu ringtone drama 'My Girl',mana ada lagi bunyi ring,ring,ring ni...)...bukan mama tak jawab ek setiap call,jawab macam biasa...mana yang boleh mama tolong...mama tolong jawabkan...hehehe...


Okaylah...entry kali ni mama just nak share special event of Cik Nani@Junaini yang berlangsung pada 27.11.2010....setelah 8 tahun menyulam cinta,akhirnya...satu perjanjian yang hampir pasti telah termeterai...sekarang ni start counting days untuk ketibaan hari bahagia pulak ya my dear fren....mesti tak sabarkan..hehehe....yang penting,book siap2 tiket nak honeymoon...takut next year naik harga lagi...hehehe...


Okaylah...jom tgk dulu snapshot of this little and memorable event of Cik Junaini...ada banyak lagi shot2 cantik menarik dan tertarik pada hari itu...ada gak gambor Puan Maznita...tapiiiiii...nanti mama upload ek...macam biasa...kalau tak muncul di sini...pasti akan muncul di FB...okay,layan dulu gambar2 cantik wanita milik orang....


Zaaaassss...


Hantarannya...fresh flower tu...
I lioke....sangat segar mata memandang...


Pelamin yang dihias cantik...
Tapi mana pengantinnya???

|

|

|

|

|

|

|

Taraaaaa....inilah dia...
Tapi belum jadi pengantin lagi yaaa...
Baru dan fresh lagi menjadi tunangan orang...
**Sorry...dah ada orang booking yerrrr**

Tunang orang yerrrr...
Cantik sangat ko hari ni...
anak aku pun terpinga-pinga tengok ko...


Gambar untuk kenang-kenangan...
Mana tau....hari langsung nanti aku dah kebabooom...
Hahaha...x pun En suami tidak dapat menemani...


Haiiipppppp.....ni siapa ngorat siapa ni...
Siap bagi2 bunga lagi nih...

Okay...pada Cik Junani...Selamat bertunang ya...layarilah bahtera pertunangan dengan tabah dan sabar...aku mendoakan semoga jodoh korang berdua kekal hingga ke akhir nafas...amin...

Insyaallah...jika aku tak kebabooom dan suami aku available di hari bersejarah ko,aku datang lagi umah ko...hehehe....apapun,ko sangat cantik hari tu...teringat plak aku masa zaman anak dara...muahahaha...

Till my next entry...sekali lagi sekalung tahniah buat Cik Junaini...salam sayang dan salam ukhwah untuk semua...

Taddddaaaa...!!!

0 comments:

 
Real Time Web Analytics