December 13, 2010

12.12.2010 ~ Thanks dear for the suprise di malam hari....

Yipppiee!!!happy lompat2...boleh tak nak gedik camni kejap...
Bolehlah ek...sekali sekala je mama Rizqullah nak gedik2 camni...bila lagi kaaann...
Okaylah...semalam is mama and ayah Rizqullah 2nd wedding anniversary...
Waaaa..baru 2 tahun je...tapi becinta dah 4 tahun lebih...alhamdulillah...
Dah lama kami bersama rupanya...
syukur-syukur dan semoga dipanjangkan lagi jodoh kami yaaa...

Dan semalam jugak mama dan ayah x sambut pun anniversary coz ayah ada di Terengganu...
Ayah ada last exam paper to sit at Ganu sana...
Tapi pas exam ayah drive balik to KL for good...
Good by Terengganu....Good bye Cempaka Damak...
Sooo...as usual,pasa tu mama din expect any suprise from ayah...
Coz paham mesti ayah pun x der masa nak buat suprise tuk mama...

Tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....
He give me suprise!!!
Nak tahu apa dia???

Jom tengok kat bawah ni...

|

|

|

|

|

|

\/

A bouquet of flower...
Thanks dear for the suprise di malam hari...

A bouquet of roses... 
Entah mana ayah sempat rembat jambangan bunga ni...
Apapun,million thanks for making me
happy last night with the suprise...

Bunga-bunga cinta...

Love the smelll....

Semerah cinta kita...

Dak kenit yang tak puashati mama dapat flower...
Kenapa mama je yang dapat flower???

Mamaaaaaa....Rizqullah cabut satu ek???
Pleaseee....

Okaylah,just a short one je hari ni...sbb kejap lagi mama dan ayah nak keluar dating2 berdua...aci x qada' anniversary celebration hari ni???hehehe...

Hari ni mama cuti half day...tak tau ni nak gi mana lagi ni...tapi rasa cam nak gi tengok wayang je...sbb dah lama x tengok wayang sambil makan pop-corn...

Thanks again to my dearest hubby for the  suprise given...
Walaupun penat driving from Terengganu to PJ...
Tapi sempat lagi nak buat isteri you happy...
This is why I love my hubby soooooooooo much...

Okaylah...nanti malam kalau rajin mama Rizqullah update lagi...

Oh ya...Thanks pada yang wish kami....
samaada di sini mahupun di FB...nanti bila punya masa mama
Rizqullah akan balas komen2 anda dan berkunjung ke blog anda...
terima kasih teman2 semua ya...

Till my next update...salam sayang dan salam ukhwah...

Have a nice day!!!

9 comments:

LyNn HaMzAh said...

happy anniversary utk mas dan suami...moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat yer...

~♥ iella ♥~ said...

romantiknya...jelous i...

^___^

dpt bunga...

Moga kekal selamanya bersama suami tercinta...

http://fadthnwan.blogspot.com

SafaRi09 said...

romantik.moga kekal bahgia ke akhir hayat. amin..

Mama Qiestina said...

weeeeeeeee sengih sampai ke tinga :D

enjoice ur datee ehh.selagi ade kita bermanja.

rizq dok dendiam tauu, mama papa nak kasi adik.hehehe.

Marsha~ said...

woaahhh.. happy anniversary............ semoga berbahagia hingga ke akhir hayat..

umialya said...

happy anniversary.. moga kekal selamanya.

wahhhh.. romantik g2

Zur@ZaRi said...

waaaa...
kompom hati bunger2 la kan kalo da dapat surprise cenggitu!! me pun tak lamer lagi nak celebrate anniversary!

AISHA SAAD said...

halaaa, jeleshnyaa!
mintak2 bila kawen kang laki aku romantik jugakk. hee~

hepy anniversary yaww!

Mata Hati said...

romantisnya bila dapat bunga dari hubby.. so sweet

 
Real Time Web Analytics