December 1, 2010

Bertemu tapi tak sempat bertegur...

Okay..ni entry tertunggak sebenarnya...mama dah lama simpan shout message ni kat dalam hard disk...tapi hari ni baru sempat nak share di sini....ada seorang rakan blogger mama bertembung dengan kami bila mama bawak Rizqullah beli breakfast....


Kak Nieza!!!awat tak tegur????hehehe...kalau tak leh kita kenal2 dan berborak kejap...apapun kantoi mama beli donut pepagi...tapi donut kat pakcik tu sangat sedappppp....entah bila lagi akan ke gerai pakcik tu...sbb Rizqullah dah tak ke rumah babysitter...next week uci dah ada balik di rumah...bolehlah si kecik ni manja2 balik sama uci dia...yippie!!!!!

Pada kak Nieza,salam perkenalan yaaa...kalau jumpa kami kat area Kelana Jaya,tegur2 je kami...nanti leh banjer akak makan donut...hihihi...


 Shout out dari Kak Nieza...
Hehehe...kantoi beli donut pepagi....
Sorry sangat tak perasan,saya mmg jenis 
yang tak tengok orang...hehehe...
Kalau Kak Nieza nampak kami di area Kelana Jaya lagi...
tegurlah ek...

Pesanan dari Rizqullah untuk Auntie Nieza....

Okay..hope semuanya happy je hari ni...mama Rizqullah tengah ketensionan tahap gaban dah sbb semua yang dibuat hari ni mengundang kesakitan di hati...huhuhuhu...sabar jelah....apapun,semuanya lega tadi sbb dapat share dengan ayah@my hubby tersayang...Lega yang amat sbb ada tempat nak mengadu domba...dulu arwah angku tempat mama mengadu domba...sekarang luckily ada hubby...Allah swt itu maha adil...Thank You Allah(Alhamdulillah)...

Okaylah...just a short one je malam ni...pada sesiapa yang rasa cam nampak kami kat mana2..tegur jelah ek...nak harap mama Rizqullah pandang orang,memang tak dapatlah...lagi2 mama Rizqullah ni fail dalam mengecam orang...hehehe..biasanya ayah yang akan cam orang...

Till my next entry...salam sayang untuk semua...

Nite!!!!

2 comments:

rynas said...

bestkan kalau dapat jumpa kawan blogger

Maslina Rosdiana said...

Kak Rynas,

Best...tapi tak fair..Kak Nieza je nampak saya...saya tak nampak dia..huhuhu

 
Real Time Web Analytics