December 19, 2010

Chill Out TM showcase with Adam AF2...(P1)

On last 4th December 2010,TM telah mengadakan promosi Unifi pakej di Plaza Low Yat,Bukit Bintang...pakej dia menarik jugak...tapi malangnya rumah dah ada wifi TM...so,we decided to stay with what we have,lagipun bukan selalu pakai pun....yang pakai pun mama,pak su and mak ngah...tapi bila mak lang and mak teh ada,baru all out guna pakai tenet kat umah...Unifi ialah satu perkhidmatan baru dari TM yang mana menggunakan fiber optic as medium of network...


Nak penerangan yang lebih jelas...kenalah pergi di mana2 outlet TM ya...tapi memang terbukti laju perkhidmatan ini...Owh,lupa nak include...this package also include sekali dengan perkhidmatan rangkaian TV macam astro jugak...tapi x salah mama hanya ada 12 channel je,itu pun kalau tak silap yaa...kalau silap,ampun sesangat...sudah lupa plak sikit pasal package nih...ada amik pamphlet dia tapi entah mana hilang pulak...so,ini main agak2 je ek...share info mana yang ingat je...yang pastinya,memang sangat menarik pakej yang ditawarkan...


Sayang betul sbb mama dah broadband jugak..so,macam rugi je kalau amik pakej ni lagi...with wifi kat rumah,broadband pun jarang2 pakai...pakai bila travel jauh je...itupun broadband bukan laju sangat,bergantung pada coverage tempat2 tertentu...inilah realitinya dengan broadband...coverage cantik,maka semuanya pun laju dan cuns je...


Okaylah...rasanya cam banyak plak mama Rizqullah citer pasal internet connection ni...padahal isi sebenarnya bukanlah nak citer sangat pasal internet package yang ada di pasaran...tapi mama nak share dan coretkan kenangan Rizqullah bertemu dengan abang Adam...errr,abang ke unkel ek???tak kisahlah...yang penting Rizqullah meet Adam AF2...so,jom layan dulu video persembahan Adam AF2 on that day....


Show Adam on that day...
Kalau tak salah this is his new song...
Kalau salah...ampun ya peminat2 adam...

That's is little preview of video yang sempat mama Rizqullah captured during this showcase....next is selected picas yang sempat di snap-snap during this event...

Persembahan dari B.A.D Boyz...
Semuanya dari Sabah ba...

Persembahan dari Adam AF2 pulak...
Time ni Mak Ngah,Mak Lang and Mak Teh happy bangat...
Maklumlah die hard fan Adam...

Bergambar dulu sebelum jumpa Adam....
My little boy,Rizqullah yang baru je bangun tido...

Persembahan santai dari Mr Clown and Family...
Siapa kata clown tak leh ada anak...heeeeeeeeee....
Tapiii...mama tak leh nak dekat ngan clown...
Coz Rizqullah takut kat clown tu,too colourfull kot...



Bergambar dengan kumpulan B.A.D Boys...

Rizqullah with Abang Marlon@B.A.D Boys...
Huhuhu...Rizqullah was in the bad mood coz 
takut ngan Mr Clown yang ada kat atas stage...


Khas untuk semua peminat Adam...
Bagi close up sikit...


Opsssssss....Rizqullah rejecting abang Adam...
Sorry Adam,maybe next time ya...
Anyway,nice meeting you...keep up the good work...


Last but not least....
Mama pun nak gak interprem kat sini...hehehe...
Bergambar with Adam,Mak Ngah and Rizqullah...
Errrr...dan peminat cilik Adam....

Hmmm..this is only first part tau...ada lagi gambar2 Adam mama nak tepek kat sini...sbb kami berada kat situ sampai kul 10 malam okay...sambung tengok show Adam yang pukul 8.30 malam plak...tapi show tu delay coz Adam ada show lain....luckilylah masa tu Rizqullah tak cranky sangat...his enjoying his day kat Low Yat...

Apapun.....really enjoying tengok show Adam sekali sekala...kalau dengan ayah,memang tak dapatlah mama nak tunggu sampai abis...sah2 ayah akan suh balik pas habis show kul 5 tu...huhuhu...ayah pun terkejut coz Rizqullah leh bertahan tak tido tengok show abang Adam....sabar jelah ek...dan while waiting show Adam yang pukul 8.30pm...sempatlah jugak mama usha dan terus rembat satu camera cabuk buat tambah koleksi lagi...hehehe...

Okaylah,cukup dulu...insyaallah,nanti mama update lagi show Adam yang pukul 8.30 pm plak...

Till my next entry...salam sayang dan salam ukhwah untuk semu...

Have a magnificent Sunday!!

5 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

singgah sini...tak tido lagik ke

Maslina Rosdiana said...

Salam Anje,

Belum lagi...tak boleh nak tido pulak sekarang ni...

Ein Auzai'y said...

wah jumpa adam...best nye....if bebudak saya jumpa adam onfirm menari-menari....

Marina said...

video 2 lagu baru adam pergilah...
memang best pun show adam...
tq kak...

mamaqari said...

wah bestnyer siap posing ngn adam lg tuh

 
Real Time Web Analytics