December 11, 2010

Customize Calendar of year 2011...

Weeeee...yahoo...akhirnya my customize calendar of year 2011 is arrived at home yesterday...this is second time mama order customize calendar...last year pun buat gak...this year pun buat lagi...definately,penghias wajah di calendar tersebut adalah Rizqullah,ayah dan mama...weee...best ada calendar sendiri ni...sambil buat keje leh belek2 calendar tengok koleksi 12 gambar pilihan,pastu senyum sengsorang ingat balik cerita di sebalik gambar tersebut...indahnya perasaan...**cik copycat,x mo buat ke??best nih leh letak kat atas meja opis...heeee....**


Hmm...mesti ramai yang tertanya-tanya...mahal ke??camne nak buat??camne nak tempah??senang je nak buat tempahan...nak tahu camne...kenalah baca entry ini...hehehe...mana leh awal2 revealkan...tak suspenlah...Inilah kerja mama Rizqullah,ada je benda baru yang nak dibuat...ada je benda nak ditest....huhuhu...nak buat camno...i like to try out new things...tapi best wooorrr ada calendar sendiri,leh simpan buat kenang-kenangan...


Okaylah...kali ni mama Rizqullah malas nak citer panjang lebar...jom tengok gambar sambil baca info yang mama Rizqullah nak share....layaaaannnsss....


Bungkusan yang dinantikan...
Akhirnya tibaaaa....
Yipppieee!!!!
Tapiii...apakah isi di dalam???

 
Inilah dia isinya....
Kalendar 2011...customize edition...
Siap cover gambar sendiri tu...
Camne???rasa cam nak senaskah x??

Di sinilah mama order kalendar ini...
Kalendar ini ditempah di U-Print...
Pada sesiapa yang nak tempah...
Leh gi website U-Print...
Ada macam2 choice of calendar type...
Tapi sebelum tu...siap2 dulu pilih gambar yaaa...

Inilah hasilnya...
2 buah kalendar 2011 yang menampilkan kami...
Hua...hua..hua...

Koleksi kalendar customize...
Dari tahun 2010...hingga 2011 je...
Baru 2 tahun je mama buat keje ni...
Tempah kalendar sendiri....

 My little QC cam biasa...
akan buat inspection...
Huhuhu...padahal dia tengah kira berapa kali 
wajah dia ngan ayah keluar dalam kalendar tu...
Tiap kali ada wajah dia...dia tunjuk mama...

 Mama...banyaknya kalendar...
Mama nak letak kat mana ni???
Kat opis yer???
Mesti mama selalu rindu kat Rizqullah kat ayah kaaaaannn...

 Kalendar 2011...
Yang tiada di pasaran...

 Preview untuk bulan Januari sahaja...
Masaklah nak captured 12 bulan...
So..pada yang rasa nak buat kalendar sendiri...
Leh gi website U-Print...
Kat situ ada macam pilihan...
Nak buat kalendar,photobook dan macam2 lagilah...
Tapi siapkan jelah ongkosnya yerrr...
Kalendar cam yang mama pilih ni tak mahal pun...
Around RM32 tidak termasuk caj pos...

Okay..just sharing little info je....maklumlah sekarang ni susah nak dapat kalendar free...kalau dapat tu,memang syukurlah...tapi mama prefer kalendar ini menghiasi workstation mama di pejabat....sebab dapat lihat wajah kesayangan mama bila belek kalendar tuk set timeline project...kurang stress bila fikirkan my 2 beloved guys...

Pada sesiapa yang rasa nak order leh gi kat sini --> U-Print

Pastu leh pilih apa yang berkenan ek...

Hmmm...cukup dululah entry pagi ni...heeeeee...malam tadi ada je online..tapi sibuk belajar dan asah balik skill photoshoot dan HDR....giler lama dah x buat keje2 camni...

Till my next entry...salam sayang dan salam ukhwah buat semua...

Have a nice weekend...




6 comments:

Cik Aqila said...

bestnya dekat kelender ada muka kita! hihi.

Ashizu said...

wahh..kewlnya..kreatip2

Leez LoOr ;p said...

bestnye kak!! ^_^

Cik SHiNJU said...

Salam...

Thanks 4 sharing...
Tingin nak menempah gak.. :)

Miela Tahril said...

Blog Baru (2010) Pilihan??? kalau berbesar hati untuk undi saya. UNDI N0.108. nak tahu lebih lanjut? tekan sini

http://miela-tahril.blogspot.com/2010/12/blog-baru-2010-pilihan-undi-no108.html

terima kasih kerana sudi meluangkan masa :)

Maslina Rosdiana said...

Cik Aqila,

Menarikkan...buatlah satu...tuk hadiahkan kat orang pun menarik gak ni...

 
Real Time Web Analytics