December 31, 2010

Good bye 2010,Welcome 2011...

Hanya tinggal lagi beberapa jam sahaja lagi kita akan meninggalkan tahun 2010....
Dan akan melangkah ke tahun 2011...
Pantas sungguh rasanya masa berlalu....
Alhamdulillah...pada tahun 2010 ini,rasanya kami sekeluarga 
dapat bersama hampir selama 9 bulan....
Satu jangka masa yang sangat lama kan??
Jarang sekali kami dapat menghabiskan masa bertiga selama berbulan-bulan begini...
Selalunya paling lama pun 3 bulan sahaja...
itu pun ayah kena belayar atleast 6 bulan...
Inilah tuntutan tanggungjawab tugas yang perlu ayah penuhi sebagai pelaut...
Meninggalkan yang tersayang selama berbulan-bulan 
demi rezeki yang halal untuk anak serta isteri...

Dan dengan masuknya tahun 2011 ini...
Bermakna kami hanya ada beberapa minggu sahaja lagi untuk bermanjaan bertigaan...
Ayah will be away on the sea again at the end of January 2011...
Sob...sob..sob....sedihnya,terpisah lagi setelah berbolan-bolan bersama...
How Rizqullah will take it???hopefully my dear son will be strong as I am...
Fuuuuuuuuuhhhh....please go the sad feeling...
Now just wanna spend my time with my loves one...

Opssss!!!sudah lari tajuklah pulak...heeeee...
Okay...di kesempatan ini....
Kami sekeluarga ingin mengucapkan....

Selamat Tahun Baru 2011...
Happy new year 2011....
Good bye 2010,Welcome 2011...
Semoga semua azam dan impian anda tercapai di tahun 2011 ini...

Rasanya cukup dulu update for today....cewaaahh...cam tak der update je lagi malam nanti...insyaallah,jika masa mengizinkan...banyak lagi benda yang mama nak tepek kat sini buat tatapan anakanda mama di masa hadapan nanti....

Till my next entry,salam sayang dan salam ukhwah untuk semua...

Have a nice new celebration to night...
Happy new year again to all!!

5 comments:

Tok Esah said...

bye2 2010, welcome 2011..

semoga tahun baru ni lebih baik yer..

Bye2 2010, welcome 2011...

Maslina Rosdiana said...

Tok Esah,

Insyaallah..mudah,mudahan...

Botak said...

selamat tahun baru..

Norgadis Labuan said...

**--@@--** Selamat Tahun Baru 2011 **--@@--**

Maslina Rosdiana said...

Selamat Tahun Baru!!!

 
Real Time Web Analytics