December 14, 2010

Gugu Gaga Gigi Gege Gogo Rizqullah....

Errrkkk.....apahal lah plak tittle entry mama Rizqullah kali ni...banyak sangat 'G' nya...abis seme vokal word digunakan...hehehe...tak der apa2,just sengal sikit this lately...banyak benda nak tepak kat sini....tapi masa selalu tidak mengizinkan untuk berbuat demikian...bila je nak start editing gambar...Rizqullah pun mesti datang kacau....tak pun dia mesti sibuk nak tengok youtube lagu 'The wheel on the bus','Barney-I love you','Elmo song','Elmo ABC' dan lain2....sabar jelah ek...


Okaylah....hari ni just nak share some picas tuk halwa mata di pagi hari...malam tadi mama tak sempat nak buat apa2...entry ni pun memang dah siap dalam ni...cuma tinggal nak masuk words je...heeeeeee....tapi kali ni mama tak mau tulis apa2...layan je dulu pepagi gambar2 yang tak seberapa ni yer...


Dan tanpa membuang masa...jom layan sikit obsesi mama Rizqullah...apalagi kalau bukan,memphoto memorykan setiap moment anak kami membesar...walaupun orang kata anak mama ni tak comel mana...tapi Rizqullah tetap comel dan senantiasa cheeckilious di mata mama dan ayah...Rizqullah adalah anugerah dan hadiah dari Allah swt yang tak terhingga untuk mama dan ayah,satunya anak kami buat masa ini...Rizqullah adalah sebuah senyuman untuk kami semua...

Lets picture speak and share the craziness of photography of my dearest son...










Okay...itu jelah yang mama Rizqullah rajin nak edit...ada 2-3 gambar yang berjaya di photoshopkan...hehehe...bejaya jugaklah buat masa Rizqullah tengah syioook tido diulit mimpi nan indah...heeeeeee...yang lain,edit sikit je..resize kecik sikit...

Okaylah....rasanya cukup dulu entry kali ni...first time mama tak komen apa2 kat gambar ni...anda interpret sendirilah yer...just hari ni koleksi gambar my dearest son yang comel dimata mama dan ayah dia senantiasa...

Till my next entry...nanti mama share anniversary celebration mama dan ayah...sorry ya anak mama kena tinggal umah kejap...tapi apapun,Rizqullah dapat big present dari mama dan ayah...nak tahu apa dia..tungguuu...

Till then...have a nice day!!! 

3 comments:

Hidayah said...

alahai comelnye dia main gambar2 cenggitu...topi tu same ngan baju ek?

Lelaki Ini said...

gambar last sgt2 chumel!!!

Shiela Latif said...

rizqullah mantain chumill =))

 
Real Time Web Analytics