December 3, 2010

Its Friday and its end of year...

Salam semua...bersiaran tengahhari sebentar...bosan plak tetiba...sambil melayan kebosanan ni..tengok-tengok kalendar...huhuhu...lagi 2 hari Uci Rizqullah dan Pak Su akan tiba dari Mekah...lagi 8 hari mama dan ayah punya 2nd wedding anniversary akan menjelma...lagi 12 hari usia Rizqullah akan menginjak ke 15 bulan...dan lagi 28 hari tahun 2010 ini akan berakhir....Ya Allah...sekejapnya masa berlalu,terasa putaran masa bergerak terlalu pantas....

And the best fact is today is Friday...hehehe...esok Saturday kan...pada yang berkerja di Pantai Timur hari ni dah cuti...kami di kawasan lain esok baru cuti...itu yang teruja sangat nih...tak der fact apa2pun...cuma nak cakap hari ni adalah Hari Jumaat...kuang..kuang..kuang...dan kita dah berada di hujung tahun 2010...lagi 28 hari 2011 akan menjelma..lagi sebulan lebih ayah akan belayar semula...uhuk...sedih...

So..jangan marah ek..mama Rizqullah nak merapu kejap kat sini..kebosanan yang amat dan sangaaaaaaaaaaaaaattttttttt mengantuk sekarang ni...harap2 idea datanglah nak design program ni...grrrrrr....


hmmmmmmmmmmmmmmmm....
Apalah mama saya ni???dah tension sangatlah tu...hehehe...
Harap maaf ya semua...

Okaylah...nak sambung buat kerja...nanti rajin mama update lagi...till next entry...

Sorry for the merapu meraban this afternoon...sangat teruja nak lalui this weekend...

Have a nice day semua!!!

8 comments:

Privacy_Resident said...

Rizqullah meningkat dewasa. Mungkinkah beliau akan bergelar abang kelak? :P

Maslina Rosdiana said...

Privacy Resident,

Ya...insyaallah,lagi setahun lebih kottttt...hehehe...

siti fatimah said...

ala comel nyer die , geram2 ;) hee

Ita said...

mas... mmg tension betoi nih.. ita punya la bc skali terkena.. haha..lawak lak rs. k la sok Saturday g ilang2kan tensen erk..

fiDooo said...

lah! akhirnya kok macam itu dong, heheh.. takpe kak, janji happy kan?

Maslina Rosdiana said...

Siti Fatimah,

Terima kasih ya....datang lagi yerrr...

Maslina Rosdiana said...

Ita,

Ahahaha...saya dari pagi dah tension sbb kena buat coding...lepas tu saya x dapat pindah tempat...grrr...tak selamat betul...huhuhu

Maslina Rosdiana said...

Fidooo,

Yezzzzaaa...sengalkan akak...ini tandanya dah sangat bosan dan tension kat opiss...hehehe...sorry ek!!!

 
Real Time Web Analytics