December 6, 2010

Kepulangan yang di nanti....

Alhamdulillah...after few hours jugak waiting di balai ketibaan...akhirnya pada jam 3.33 pagi,wajah yang kami tunggu sekian lama muncul di balai ketibaan KLIA Sepang...after a month plus away...we are re-unite again...Yippie,hip hip horray....syokknya!!!!


Alhamdulillah...the journey from Kelana Jaya to KLIA Sepang is so smooth and we arrived a little bit early at KLIA...but it's okay...it's better early than later...sementara tu leh gambar2 sakan Rizqullah kat KLIA,this his first time datang KLIA...sambil-sambil tu mama test power camera baru...owh,mesti ramai ingat mama beli Nikon D90....hmmmm...sorry you've got the wrong answer....mama tak pilih D90 eventhough it was a popular and wanted DSLR and said been the best DSLR...to me,the picture sharpness is important sbb kalau nak crop kat mana2 still cantik lagi....so,apakah DSLR baru kami??alaaa...kamera korok je...tak lah hebat mana pun...yang penting leh tangkap gambar cun Rizqullah and familias....


Okaylah...mama malas nak taip panjang2 lagi...layan dulu some edited picas yang sempat mama edit pagi ini...ada banyak lagi...this is just a little preview of what happening this morning...this is definately fresh from oven...


Layannnn....
Haiiihhhhhh...manalah Uci dan Pak Su nih...
Tak sampai2 lagi ke???

At 3.33 am on 6 December 2010....
The 2 faces that we've been waiting since 
2 am arrived at the arrival door...
Alhamdulillah...really delighted to see them safely returned to us...
**note:dengan selambanya mama dan mak lang 
menjerit nama Uci dan Pak Su Rais...
heeeeeee...ada kami kisah ke???
asalkan they come out at the right door...
Hehehehe....sorry pada semua sbb rasa cam kami ni selamber dek...**

The 'botak' geng....
Hehehe...Pak Su happy ada geng kat umah...
Rizqullah is so blur,trying to remember back 
and get connected back with Pak Su...

Okay...dalam ramai2 anak Uci...
Yang paling uci cium bertalu is this little boy...
Definately uci missed this little cheeky boy a lotssssssss...
Rizqullah ingat kat uci dia...
sangatlah manja okay kat uci dia...

Tuan Haji Rizqullah...
Hehehe....trying out Pak Su kopiah...
***Sila abaikan seluar senteng Rizqullah yerr**

Us with the Haji's and Hajah's which just came back from Mekah...
Alhamdulillah...they safely arrived in Malaysia 
and now back with us...
Hmmm....kan best kalau uci masak hari ni...
Really missed her cooking a lot....

Okay...that's it...just a sneak preview lagi on the waiting games that we've been through...it is so touching last night dapat lihat balik wajah2 yang amat kami sayangi dan kasihi....nanti bila ada masa lagi...mama Rizqullah will edit dan tempek gambar banyak2 kat sini buat tatapan Rizqullah...there's a lot of picture of your my deary son...

Till my next update on latest entry...salam sayang dan salam ukhwah buat semua...

Have a chillax Monday!!!

9 comments:

Marsha said...

alhamdulillah... muda2 dah dapat title haji.. alaaa.. camera ape pun ok je, sy lagilah pakai camera henpon je... hehehehe

Magrib said...

ada contest best gila kat page gua...
mai la..

aku nk masuk tv-series!!!

http://magribmenjelma.blogspot.com/2010/12/contest-aku-nak-masuk-tv-series.html

Lelaki Ini said...

wah
alhmdulilah..

sekamar rindu said...

salam..

alhamdulillah...selamat sampai di tanah air...


* follow ur blog..

LyNn HaMzAh said...

syukur alhamdulillah mereka dah selamat pulang...

Cik Mieyrarif said...

alhamdulillahh :)

nani said...

alhamdulillah dah selamat tiba..

btw, rizqullah seksi tu..sluar ketat, hehe

Maslina Rosdiana said...

Marsha,

Amin,alhamdulillah...rezeki adik saya dapat buat haji pada usia 16 tahun...sepatutnya dia temankan arwah ayah bersama...tapi itulah,rezeki memasing...

Maslina Rosdiana said...

Maghrib,

Semoga berjaya...

 
Real Time Web Analytics