December 2, 2010

Love is Cure...

Yezzaaaa...Semalam merupakan hari ni mama Rizqullah sangat tension...actually bukan semalam je...mulai dari kelmarin hinggalah ke bulan 2...Mama Rizqullah akan mula tension dan balik lambat!!!!caaaaiiitt....mana leh balik lambat...tetap sharp kul 6.15 petang mama Rizqullah akan balik...hehehe...apapun,semua ketensionan dan kebengangan hilang bila dapat berbual dengan  En Suami...selain itu ketensionan jugak hilang bila balik tengok muka comel yang menyambut kepulangan mama dengan sebuah senyuman...

Betullah kata orang...
"Love is cure..."
"Love is the remedy..."

Yuupppsss...mama sangat setuju sebab semuanya hilang bila dapat berbual dengan yang tercinta dan dapat tatap serta peluk cium insan yang mama sayang...2 lelaki yang membawa seribu makna dalam hidup mama...Love you both soooooooooo much...tapi of course mama sayang ayah lebih dari Rizqullah...he's the king of my heart..

Benar kerana cinta,kasih sayang dan mengambil berat...semua penyakit hati dan mental dapat dipulihkan...itu sebablah Allah swt menjadikan setiap manusia berpasang-pasangan...supaya semuanya seimbang dalam kehidupan...

Dan insan yang selalu menjadi ubat kepada semua masalah mama ialah....

|

|

|

|

|

\/
The 2 guys in my life....
The special person in my life...
Who always bring love and care to me...
The cure of all my sorrow...
Beside them definately my mom 
and my sisters is my little bro...
They means so much in my life...
May Allah swt always blessed them...

Hmmm..dalam mode emo2 plak mama Rizqullah while typing this entry...

Sebelum menutup entry ini...mama Rizqullah nak ucapkan terima kasih pada semua yang sudi follow blog nan-ado mama Rizqullah ni...dah nearly 600 follower...hmm???nak kata Rizqullah comel tak jugak,biasa2 je...nak kata nukilan mama ni best??tak jugak,biasa2 je...TAPIIII,walauapapun...TERIMA KASIH,XIEXIE,SYUKRIYA,THANK YOU atas semua sokongan anda di sini...jika ada yang tersalah kata mahupun ada nukilan mama yang menyakitkan hati sesiapa please tell me...insyaallah,mama akan perbaiki diri lagiii...lagi sekali TERIMA KASIH atas sokongan anda...Rizqullah love uolz so much...

Muuuuuuaaahhh untuk semua followerssssssssss....

Till my next update...salam sayang dan salam ukhwah buat semua...

Have a nice and productive day today!!!

0 comments:

 
Real Time Web Analytics