December 5, 2010

Meeting Unkel Fikri and Wifey Auntie Ninna...

Wooooohoooooo...entry yang giler lama tersimpan lagi ni...tengah syok2 tengok gambar,terjumpa plak gambar2 yang penuh memori ini...serius dah lama sangat tak lepak dengan kengkawan sampai lewat malam...dan paling best,mama Rizqullah tak ingat esok mau kerja...leh lagi lepak sangat ke Uptown,pekena Char Kueh Tiau memalam...dan yang paling happiness adalah anak teruna saya yang baru nak mengenal erti kebebasan dan bermain...


Happy betul dia melayan auntie ninna malam tu...hmm....macam baby girl je dalam womb auntie Ninna,sbb orang tua2 cakap...kalau baby dalam womb adalah boy,baby boy mesti x mo main or rapat ngan ibu mengandung tu...tapi malam tu Rizqullah rapat abis ngan auntie ninna...cam sah2 je baby gurl is in the Auntie Ninna's womb...hehehe...cam tukang tilik plak mama Rizqullah kan...yo-yo an je...nak tahu girl atau boy...kena tunggu lagi 2-3 bulan..hihihihi...


Okaylah...seperti biasalah,mana boleh entry mama Rizqullah tanpa gambar....tapi kali ni kualiti gambar kurang memuaskan...sbbnya....bergambar dalam cahaya yang agak limited....memang sangat mencabar bila mencaptured momentos ketika kualiti cahaya yang limited dan tanpa speedlight...


Jom layan dulu antar selected picas yang sempat mama Rizqullah edit...layannnnnnnssss....


Rizqullah with Auntie Ninna...
Sedang sibuk view gambar birthday sesama...

Mama with Auntie Ninna...
She so lovely...suka tgk dia...
Pandai Fikri cari Isteri...

Photographer in the making....
Unkel Fikri yang suka mensnap2 picas...

Mama with Rizqullah...
Masa ni Rizqullah ala-ala takutlah konon ngan unkel Fikri...
Konons je ek...biasalah,baru jumpa...
kejap lagi...tengoklah apa yang berlaku....

Rizqullah with mommy to be...
Syok betul dia duduk sambil tengok Birthday 
story album with Auntie Ninna...
Yang pasti jari mesti masuk mulut....
Haih..sabar jelah...

Rizqullah yang happy sangat malam tu...
Have a wide space to run...
Have a friends to play with...
and the most important is...
He got his ayah together...

Unkel Fikri yang dok cakap...
Adoiii.....beratnya budak ni....
Hahaha...itu baru beberapa minit je Fikri...
Mama dia ni yang berjam2 kena dukung dia...
Nak patah pinggang dibuatnya...

The happy family....
Eh...x lah,itu anak saya...
The happy couple and parents to be...
Syok betul dapat spend the night with you guys...
Semoga jadi parents yang mithali...

Okay...that's it....this is perjumpaan yang tak dirancang okay...tapi what ever it is,sangat happening bila dapat berkumpul begini...harap2 kita dapat buat lagi camni...selepas bergambar sakan kat sini...kami pun bergerak ke uptown...tuk supper...hehehe...

Till my next entry...salam sayang untuk semua...

HAVE A NICE WEEKEND!!

2 comments:

touyakaruma said...

Ala la la la comelnya budak tu .

http://touyakaruma.com/blog/

Maslina Rosdiana said...

touya....

terima kasih..budak botak yang suka senyum...hehehe...

 
Real Time Web Analytics