December 10, 2010

Nani Engagement on 27 November 2010...

Test....test...mic test....pengumuman,pengumuman...Cik Junaini dah di book orang yerrr!!!jangan gatal2 nak tackle dia dah...hehehe...jangan marah ek Nani...aku gurau je beb...hihihi...apapun,sekalung tahniah diucapkan buat lunch mate@teman gosip liar mama Rizqullah ni...dah jadi milik orang dah...ops,silap...dah dibook orang dah....lama tu bercinta,8 tahun...memang mama Rizqullah tabik abislah kat Cik Junaini...lama tu,kalau ada anak dah darjah 2 dah anak tu..ehehehe...


Okaylah....tak mahu cerita panjang lebar sangat...seperti biasa...biarlah gambar2 yang menceritakan kemeriahan majlis pertunangan cik Junaini yang berlangsung di Port Klang...dekat sangat ngan Muara Ikan Bakar...tapi kami tak singgah pun sana...sbbnya kami ada agenda lain..apakah ia???tungguuuu....

Sementara tu...jom layan dulu selected picas yerrr...


Some of hantaran dari Pihak lelaki...
Fresh flower tuuu...
Memang favourite mama Rizqullah...

Family Puan Maznita...
2 orang puteri yaa...
Selalu tengok gambar je Ira dan Hana...
Sekarang dah bertemu pun...

Makanan melayu yang semakin hilang di telan zaman...
Tal sure apa nama kuih ni...
Tapi ayah kata kuih gunting...

Cik Hana....
Geram tengok wajah dia bila Hana bulatkan mata...
Auntie jeles sebab mata auntie sepet...huhuhu...

Rizqullah aim baik punya kopok yang ada kat tangan ayah...
Haihhhh...budak ni,tak pandai yang kecik okay...
Asyik nak makan benda yang keras je...

Waaaarrrghhhh!!!
Hehehe..suami ita buat lawak kat anak2..
Tapi rasanya mak2 yang gelak lebih...anak2 terpinga2...
muahahaha.....

The mommies...
Hana dan Rizqullah sebaya...
Tapi Kak Hana tua beberapa bulan je dari Rizqullah...

Auntie Ita with her childs...
Hahaha..tak der lah...pinjam je Rizqullah kejap tuk gambor..
Heeee...dah jadi macam anak 3 plak member mama ni...hihihih..
Elok plak tu seme hampir kaler biru gitu...

Us with bakal pengantin...Cik Nani...
Semoga ceria selalu ya...

Adoiii....cair weh tengok ko manja camni...
Hehehe...patutlah cik abang ko cemburu...
Awek dia cunssss...

Yezzzaaa...turn kami pulak conquere pelamin mini cik nani...
Jangan marah ek beb...
Dah lama ni x merasa naik pelamin...
Hehehhee...

Flower gurl of the day!!!
Cik Ira....comel je with the eye shadow...
Gelak besar kami bila ayah dia citer Ira make sendiri...
Hihihi...hai anak dara...camnilah agaknya mama kalau ada anak dara nanti...
Make up seme kena sorok..hihihi....

The flower boy...
Suka sangat Rizqullah with teh hand bouquet Cik Nani...

Weeee...mama's lunch mate...
2 mak dara...sorang anak dara...
Hihihi...soon to be mak dara jugak yerrr cik Nani...

Saja x der kerja...

The father department...
Hahaha...ayah yang senantiasa jadi mangsa dokong anak...

Okay...rasanya kalau nak tepek semua kat sini memang tak lama lagi penuh dan berat plak blog mama Rizqullah ni...just a selected one jelah ek mama Rizqullah letak kat sini...
Pada cik Junaini,tahniah sekali lagi dari kami yaaaa...insyaallah,kalau ada rezeki kami datang lagi ke rumah anda...
Till my next entry...salam sayang dan salam ukhwah untuk semua...
Ohhh!!esok cutilah..yippie!!!hmmm...apa nak buat ek???

6 comments:

LyNn HaMzAh said...

tahniah la untuk cik nani...bila majlis kawen?

ada mokhtar said...

pelamin cantik. hantaran pun cantik =)

Ita said...

mas, selalu tgk gmbr anak org je dlm blog mas nih.. skali gmbr anak sendiri..lain lak rs..hehe. great shot..bole asah bakat jd professional photographer nih..
br terperasan anak2 kita aritue same2 berbaju biru..cm berjanji laks..

Maslina Rosdiana said...

Lynn,

Terima kasih...bagi pihak bakal pengantin..hehehe

Maslina Rosdiana said...

Ada Mokhtar,

Hehehe..itulah,wang yang dikeluarkan pun cantik gak...hihihi...seme barang pun dah naik rege..huhuhu

Maslina Rosdiana said...

Ita,

Hahaha...x dapat ler nak asah bakat lagi..biar jelah jadi bakat tependam...kuang,kuang..nak amik gambar ni kena ada feeling baru cun gambar...

Ita pun leh buat...cuba ikut request ira tu..hihihihi

 
Real Time Web Analytics