December 23, 2010

Pagi yang sejuuuuukkkk....

Yahoooo!!!bestnya hujan pepagi ni...kalaulah hari ni adalah hari Ahad,alangkah seronoknya...boleh golek2 lagi sambil peluk Rizqullah...tak pikir pasal kerja...hihihi...tapiiiiiiiiiiiiiiiii apakan daya...hari ni baru je hari Khamis...so,janganlah nak berangan lelebih...huhuhu...kejap lagi dah nak kena keluar pergi kerja...mencari rezeki untuk keluarga dan diri sendiri...


Sejuuuuukkkaan pagi ni...mesti ramai yang berkira-kira pagi ni samaada  nak gi kerja ke tidak....mesti ramai gak tak mandi sebab air sangat sejuuuuuuuuukkk...hahaha...pada yang tak pergi kerja tu...selamat beristirehat ya....esok jangan EL(Emergency Leave) lagi..hehehe...pada yang bekerja seperti biasa pagi ni..chaiyok!!chaiyok!!gambate...harungi hari ini dengan ceria dan senyuman yaaa...


Oh...just nak share satu pengalaman yang mama dapat semalam...with a simple word like "TQVM" or TQVM,u are the best" boleh lighten up people life and make people smile,so pada sesiapa yang bekerja hari ni dan berjaya melawan tarikan katil di pagi hari..."U are the best,go work and start fighting with a smile"...and smile is a remedy of a soul...


Mama bestkan dapat golek2 camnni...
Sejuk betul pagi ni...really nice to sleep..
Pada kakak2,abang2,aunti and uncle yang berjaya bangun pagi...
Jangan jeles ek...Rizqullah tengah golek2 
lagi atas katil sambil peluk bantal...
Bestnyaaaaaa dapat golek2 camni..,
tapi tak best mama tak der sama...

Okay...cukup dulu,just a short one je pagi ni...tak menyempat malam tadi nak update apa2 kat sini...maklumlah,ada anak kecil yang sangat demanding suh mama dia tido sama2...sabar jelah,asal mama gerak sikit je...dia dah zassss bangun check mana mama dia nak pegi..grrrrr...tapi bila pagi boleh pulak mama dia bangun tanpa disedari...ish,ish...sabar jelah ngan anak mama ni,Wahai anakku Rizqullah...apasallah suka mencabar kesabaran mama...

Till my next entry...salam sayang dan salam ukhwah untuk semua...

Have a great day today!!!

3 comments:

Mata Hati said...

alaaa manjanya aksi rizqullah tu.. so cute

LyNn HaMzAh said...

syoknya riz golek2...auntie nak joint sama leh x?

K-Baby said...

Hi Mommy,
Let's win cute slogan tees for your kids in conjunction with our blog launch!
mykedaibaby.blogspot.com

 
Real Time Web Analytics