December 5, 2010

Preview activity on 4 December 2010...

Hohohoho....seharian jugak semalam mama tak update apa2 dalam ni tak sempat nak BW pun ke blog teman2 lain...seharian keluar bersama adik-adik tersayang dan jugak bersama Rizqullah...tapiiiiiiiiiiiiiiiiii....ke manalah pulak kali ni kami berronggeng???hehehe...banyak sangat agenda ya semalam...tapi yang pastinya,Rizqullah is enjoying his days...walaupuuuunn tak cukup tido...uhukkkksss...sib baik lah dia tak cranky mana...


Okaylah,just a short preview activity kami semalam...hanya ini je yang mama sempat edit...Insyaallah,nanti mama share lagi apa yang berlaku dan dilakukan semalam....


Sementara tu...this is just a little preview je...layannnnzzzz....


1. Wedding of Tasha and Rizal@Dewan MBSA Shah Alam
Sedara okay...so kena datang...

2. Wedding of Mak Ngah school fren@Sungai Way...
Yang ni dah alang2 from Shah Alam...
Rizqullah ngan mama pun join sekali...


3. TM Chill Out with Adam and BAD Boys@Low Yat Plaza...
Yang ni secara tak sengaja mama merembat DSLR baru...
Huhuhuhu...sib baik my dear hubby okay je...
Thanks dear...


Okay...just a little previiew je..snapshot activity kami...ada lagi sebenarnya...tapi tunggu jelah nanti eksss....mama malas nak update kat sini...***tengah sibuk baca manual nih...huhuhu...***....selain tu tengah eksited jugak nak ke KLIA malam ni tuk berjumpa dengan mereka2 yang kami kasih dan sayangi....

Yiiippppppiiieeee!!!malam ni Uci Rizqullah atau mama kepada mama Rizqullah akan pulang ke tanah air Malaysia tercinta ini setelah selama 45 hari mengerjakan ibadah umrah dan haji...camnelah Rizqullah sambut uci dia malam ni...mesti manja sakan ni ngan uci dia...

Till my next entry....salam sayang dan salam satu Malaysia buat semua....

Salam....

4 comments:

nazihahisa said...

wah grand nye wedding.. huhu btw comel la budak kecik tu.. saya sukeeee hihihi

hans said...

cantiknya pelamin diorang

P/S : Nasiblah Tak Kemalangan Tadi! Kalau Tak Satu Hal Pula!

P/S : Perasaan Bila Disoal Umur Anda?

Maslina Rosdiana said...

Nazihahisa,

Wedding grand tapi rasa cam kurang meriah sikit...mungkin sbb tiada lagu2 yang berkumandang...huhuhu...

Comel ek si kecik tu...thank you2..itu dia buat muka sombong kat mama dia..dah penat asyik kena posing...keh..keh..keh...

Maslina Rosdiana said...

Hans,

Cantik sangatkan....mesti mahal tu...hehehe...

 
Real Time Web Analytics