December 18, 2010

Tasha Rina Wedding@Dewan MBSA,Shah Alam...

Fuuuuhhhh....lap,lap meja kerusi sat...adoiii,berabukssssnya blog mama Rizqullah ni...beberapa hari tak berupdate....uhuk2...sabor jelah....time didn't permits mama to update this blog,beside that  vitamin 'M' pun banyak dalam badan...huhuhu...sabar jelah yerrr...mama Rizqullah sibuk dengan family and work this lately...siang kerja,malam ngan suami dan anak(wajib spend masa sesama,sbb bukan selalu dapat spend time together-gether..)


Okaylah....kali ni mama tak mo taip panjang2...sbb banyak lagi gambar nak diedit dan diresize...huhuhu...tonight just nak share wedding Nur Tasharina,anak buah mama yang telah selamat mendirikan masjid bersama pasangannya...huhuhu...maaf sesangat,mama Rizqullah lupa nama pengantin lelaki...masjid pernikahan telah selamat berlangsung di rumah keluarga pengantin perempuan di ParkLand,Klang...meanwhile majlis resepsi pula berlangsung di Dewan MBSA,Shah Alam...


Alhamdulillah...semuanya berjalan lancar dan selamat pengantin baru buat pasangan pengantin...welcome to married life...okaylah,tak mahu dah taip panjang lebar...jom lihat sendiri kemeriahan majlis ini...


Layannnnsss...


Segak dan bergayanya pasangan pengantin baru ini...
 Teratur je gerak langkah ke pelamin...

Close up sikit wajah pengantin...
Selamat Pengantin Baru ya Rina...
Semoga bahagia hingga ke akhir hayat...

Cake kawin...
Indah mata memandang....

Pelamin yang dihias indah..
Bertemakan warna ungu...

Kumpulan gamelan yang menceriakan sedikit suasana...

Rizqullah with Mak Ngah while mama busy 
capturing some picas untuk buat kenangan...
And for Uci to see after balik Mekah...

Rizqullah with all his dayang...
Syoook tul dak kecik ni...
Banyak dayang yang take care dia...

Goodies yang bertemakan ungu dan putih....
Tau apa isi dalam dia....heeeee....
Mama Rizqullah pun dah lupa...

Okay...itu jelah yang sempat mama Rizqullah edit...ada banyak lagi gambar tapi nak upload semua kan sini...mau penuh space nanti....hari ni pun agenda penuh seharian.....dari wedding ke satu wedding yang lain...semuanya wajib attend sbb kawan dan sedara...apapun,yang paling happy dah tentulah si kecik Rizqullah...dapat jumpa orang dan jalan2 with ayah and mama....

Oh ya...pada pasangan pengantin Tasha@Rina,Selamat pengantin baru dari Kak Maslina dan sekeluarga....

Till my next entry...salam sayang dan salam ukhwah untuk semua...

Have a nice weekend bersama keluarga...

3 comments:

mie said...

waduh!!
sama cantik...
sama padan...

Maslina Rosdiana said...

Mie,

Sama muda,sama padan...hehehe

HonEyBuNNy said...

cantik la pengantin, kek n pelamin tu...uwawwaw

 
Real Time Web Analytics