December 23, 2010

TM Chill Out@Low Yat With Adam AF (P2)

Okay...janji mama hari tu nak share lagi gambar2 Adam AF2 ketika di Low Yat hari tu...ketika TM Chill Out showcase on last 4th December 2010...cewaaahhh,cam Adam je yang buat show kat situ kan...ada lagi artis lain...tapi itulah,group tarian yang performed during this showcase mama dah lupa plak nama dia...apapun,persembahan dorang pun tak kurang hebatnya...sangat kemas tarian dorang...


Hmmm...percaya tak yang kami berada di Low Yat tu sampai kul 10 malam...kira sampai seme kedai nak tutup dah...huhuhu...ni semua gara2 Mak Ngah,Mak Lang dan Mak Teh yang merupakan peminat Adam...sampai Adam pun dah kenal dorang okay..siap tanya Rizqullah anak siapa sebenarnya...hahaha..terkejut ek Adam selama ni tengok dorang bertiga je...suddenly ada baby plak..kuang,kuang,kuang..anyway,that baby boys is mine..this is first time mama ikut adik2 mama ni tengok show Adam...selama ni dengar jelah citer 3 anak dara ni pasal show2 Adam...sekarang ni,haaaa...amikkan..mama angkut sekali Rizqullah tengok show abang Adam...


Dan tanpa membuang masa lagi.....macam biasa,biarlah gambar menceritakan segala-galanya...layaaaannnnssss....


Eh....Upin ngan Ipin pun ada sekali ke???
Rizqullah terkedu tengok Upin dan Ipin...
Cam tak percaya je Upin ngan Ipin ni lagi besar dari dia...
Hahahaha...

Rizqullah with Mama...
I'm tired already...tapi sbb adik2...
Gagahkan jugaklah tunggu show Adam yang terlewat sikit....

Rizqullah yang dilayan oleh peminat2 
Adam yang dari Adam Fan Club...
Suka betul dia bila ada yang melayan dia... 

Yezzaaa...sibuk okay dia beramah mesra dengan semua orang...
Uhuhuhu...mama dia pun dia lupa dia letak kat mana...
Sabar jelah...belon entah berapa banyak dapat buat koleksi malam tu...
Tapi semua abis meletup kena gigit dengan Rziqullah...

Persembahan tarian dari kumpulan ????
Sorry sangat...mama lupa nama kumpulan ni...
Tapi mama tahu yang kumpulan ni tengah battle dance kat TV8...
All the best ya...semoga anda berjaya
 memenangi battle dance tersebut...

Okay...while waiting for Adam Show...
Rizqullah nak bergambar kejap atas stage ni...
Heeeeeeeee....

Peminat tegar Adam AF2...
sanggup nih berkorban tolong mama jaga Rizqullah...
Asalkan dapat tengok Adam....

Okay....jom layan dulu sikit selected picas gambar2 Adam AF2 ketika showcase tersebut....
Ada banyak sangat sebenarnya...kalau ada yang berminat leh PM mama Rizqullah kat FB ataupun tingalkan komen yer...tapi kat sini,mama share mana yang sempat di edit je...





Peminat cilik yang terpegun dengan 
persembahan Adam dan BAD Boyz...
Sib baik mulut dia tak tenganga....
Kalau tak mau gak lalat terbang masuk...

Last but not least....
Gambar kenangan bersama Adam dan BAD Boys...

Okay...rasanya itu jelah yang boleh mama share berkenaan persembahan atau pun showcase dari TM nih...entah bila lagi agaknya Rizqullah akan jumpa dengan abang Adam...hopefully mama dapat bawak lagi Rizqullah jumpa ngan Adam...tapi kalau tak dapat,Rizqullah ikut jelah Mak Ngah,Mak Lang dan Mak Teh gi jumpa Adam ek...heeeee....

Till my next entry...harap entry ini dapat membayar hutang untuk peminat2 Adam AF2...

Salam sayang dan salam ukhwah untk semua...

Have a nice day....

6 comments:

micky eyqa said...

waaa.bestnye jumpa adam

mrfrogos said...

adam 2 nmpk mcm agak berisi sktla
heheheeh...

lawatla blog sy time free
hehehe br wat blog mklumla
hehehe

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Maslina Rosdiana said...

Micky Eyqa,

Pasal adik2 je ni...kalau x kakak dia rela dok umah rehat2...heeee

Abun said...

chill...good mother...sure anak sayang lebih mak die nie..keep it up!!!

Ein Auzai'y said...

wah if my children jumpa Upin & Ipin confirm menjerit-menjerit keseronokan...

 
Real Time Web Analytics