December 27, 2010

"The wheel on the bus".....


Wallllaaahhh!!!anak mama dah pandai mimik and follow songs...satu achievement yang mama kena keep tuk buat kenangan....happy bila tengok anak dah pandai buat sesuatu yang walaupun kecil je achievement dia...tapi tetap membanggakan...itu menandakan satu progress dan perkembangan dalam otak dia...alhamdulillah....at age of 14 months Rizqullah dah pandai to follow and try to sing along....syok bila tengok perkembangan anak begini...

As a parents definitely this is a memorable moment to see and watch...bukan mama dan ayah sahaja yang rasa teruja...mama percaya setiap parents di dunia ini pun merasai perkara yang sama cam mama rasa...teruja dengan setiap perkembangan anak....rasa kembang vontots bila anak achieve something...this is one some part of Rizqullah life and achievement....ada a few lagi...tapi nanti je mama sharekan kat sini...

Okay...jom kita jengah Rizqullah buat apa plak kali ni....


video
Video ni was taken on 1st December 2010 hari tu...
Actually Rizqullah dah terror follow the song last few week sebelumnya...
Cuma mama belum sempat videokan...
This is some of video of Rizqullah achievement in the year 2010...

Dan sebelum menutup tirai entry kali ini...mama just nak share one picture yang boleh buat mama tersenyum bila menatapnya.....nak tengok jugak ke???

Silalah lihat di bawah.....

Wajah cheekilious Rizqullah yang selalu buat mama tersenyum...
Haih...tengok,ada je aksi-aksi dia yang memacam...

Okay...till my next entry,insyaallah...nanti mama share picas2 yang sempat kami sekeluarga snap2 during our weekend vacation to Taiping,Perak baru-baru ini...semoga anda terhibur dengan aksi bersahaja Rizqullah dalam video tersebut..

Salam sayang dan salam ukhwah dari kami sekeluarga...

Have a nice Monday!!!

2 comments:

zieta hafiz said...

alaaaa...cutenye rizqullah...semoga terus membesar menjadi anak yg cerdik dn pintar ye rizqullah

hans said...

alololo
comelnya
rasa cam nak picit jer pipi dia
heheheh

P/S : 5 Perkara Yang Aku Tak Suka Bila Terperangkap Gara - Gara Kesesakan Jalan Raya

 
Real Time Web Analytics