January 1, 2011

2nd Anniversary Day Out...

Selalu asyik citer Rizqullah je kan kuar kat sini...kali ni mama nak share ngan Rizqullah pulak camne mama dan ayah celebrate Anniversary kami yang ke-2...tak der lah meriah bangat pun kitaorg celebrate anniversary kali ni...just spending some quality time together-gether....oh yer...bila together-gether tu bermaksud Rizqullah is not with us...hehehe...kat mana mama simpan Rizqullah???hehehe...he's with Uci and maid at home...mama dan ayah keluar berdua je kali ni....sebab sejak ada Rizqullah leh kira dengan jari berapa kali je mama dan ayah dapat spend masa berdua...so,Rizqullah...mama tak mo anak mama kecik hati atau apa2 pun ya sayang...


12 Disember 2010 yang lepas adalah anniversary perkahwinan kami yang ke-2...alhamdulillah,I had a wonderful 2 years with my loves one...I'm so lucky to have him as my husband,he is so romantic(mama selalu dapat bunga+chocolate time special occasions...),he is very helpfull husband(selalu tolong mama mandikan Rizq,siapkan Rizq,jagakan Rizq while mama kena OT,bagi makan tuk Rizq while mama is busy or away at office,buat susu untuk Rizq while mama malas,tukar nappy tuk Rizqullah is a must for ayah sbb kena bersilat ngan Rizqullah dan banyak lagilah),he is everything for me...pendekkata...siapa yang tak sayang suami kan....mestilah sayang...nak citer kat sini banyak sangat...so,let it be in P&C jelah yaaaaa....


Okay...berbalik pada anniversary day out kami....tak banyak pun activity kami,sebab mama amik half day off je tuk spend masa with ayah...kena buat masa weekday coz ada maid yang jaga Rizqullah...kalau weekend maid x der...huhuhuhu...


So...let's the picture tell the story behind our 2nd anniversary celebration...

 We had our lunch at....
Manhattan Fish Market...
This is Mister Claw Sharing Platter....
Selalu tengok ketam tu dalam TV je...
Sekarang dapat merasa jugak akhirnya....

It also come with drink and soup...
Tapi soup dah abis daaaaaa....
Sebab we already hungry at that time...
Dah pukul 2 lebih masa tu....

Next pitstop....
It's movie time....
Thanks my dear hubby for the treat...
Terasa cam queen je masa tu...
Having a special treat from hubby...
A night before dapat a bouquet of roses...
I'm so blessed with love...alhamdulillah...
Pengorbanan yang terbayar...
Senang je nak jaga hati pompuan,just a little treat and appriciation...
She will loves you forever...

My king having his massage....
Pas kuar tengok movie...
sambung berehat di kerusi urut ini plak...

My lovely bear with a bear...
Hehehe....
Bila berdua...camnilah kami...
Pasti penuh dengan kerja gila-gila...
Usia tidak menghalang kami untuk bergumbira...

Last but least...
Mama with Garfield...
Nak jugak okaaayy....

Okay....itu sajalah aktiviti kami berdua tatkala Rizqullah di tinggalkan di rumah...not so much fun sangat...sbb kepala pasti teringat kat si kecik kat umah...what ever it is...mama dan ayah ada beli something untuk Rizqullah...nak tahu apa yang kami rembat untuk si kecik kesayangan kami ini....tunggu entry mama seterusnya yaaa....

Till my next entry....salam tahun baru untuk semua...semoga di tahun 2011 ini anda akan menjadi insan yang terbaik dan berjaya dalam apa jua yang anda semua lakukan...just be yourself and chillax...

Selamat tahun baru 2011!!

3 comments:

Cempakamelati said...

Nak bear besar tu.....

Cempakamelati said...

Bukan bear silap, Garfild, nak yang tu.

Maslina Rosdiana said...

Cempaka....

Hahahaha...nak bear x leh...Garfield tu boleh..hhihihi

 
Real Time Web Analytics