January 11, 2011

Boy and Nani Wedding Reception@MBSA,Shah Alam....

**entry tertunggak lagi....peram,peram buat pekasam..**


Bulan Disember je banyak betul jemputan kawen di sana sini...
Ramai betul orang pilih bulan Disember untuk mendirikan masjid...
Kami pun dapat banyak sangat jemputan kawen..hampir tiap hujung minggu masa terisi untuk memenuhi jemputan makan2 kenduri kawen..alhamdulillah,murah rezeki dan jugak tahniah buat para pengantin....semoga jodoh anda kekal hingga akhir hayat...amin...


Dan entry kali ini,mama nak share gambar-gambar wedding kawan baik ayah yang majlisnya berlangsung di Dewan MBSA,Shah Alam...this is 2nd time mama dan Rizqullah ke Dewan ni untuk bulan Disember 2010 je...hari tu wedding anak saudara mama...sekarang kawan baik ayah pulak....siapa kawan baik ayah ni???siapa lagi kalau bukan Uncle Boy....he is ayah BFF from schooling arena lagi...yang pasti best bila berkumpul ramai-ramai camni....theme colour of this wedding is soft maroon....


Okay...since mama tengah demam ni..malas nak menaip panjang lebar...mood sangatlah ke laut je ni...(ditambah lagi masa yang semakin suntuk untuk bertigaan...lagilah ke laut mood...)


Jom layan jelah picas-picas yang sempat di captured during this reception of Boy and Nani at Dewan MBSA,Shah Alam...

Rizqullah with mama...
Itu cekam baik punya okay...sbb tak mo orang amik dia..
Tengah cranky coz baru bangun tido....

 Uncle Boy...
Pengantin lelaki with the 'macho' pose...

Sesi bergambar beramai-ramai....
Tinggal uncle Alfie je lagi belum naik pelamin...
Pasni turn uncle alfie pulaklah nampaknya...

Mama trying skills...
Tengah test camera ngan uncle Fikri...
Pastu bandingkan hasil yang di perolehi...

Rizqullah with Auntie Ninna...
A mother to be...auntie ninna tengah preggy 5 months sekarang ni...
Dan it's a girl...patutla Rizqullah suka sangat kat Auntie Ninna...
Rupanya gurl dalam womb auntie Ninna...

Pengantin perempuan...
Nani...
First time mama bertemu dengan Nani...

Seperti biasa...while people are having their conversation...
Mama suka snap2 picas tuk dijadikan kenangan...

Susunan meja beradap...

Random snapshot...

Pelamin....

The arrival...

Berserinya mereka....

The 'love' look...

So Sweeetttt...

Bersanding....


Okay...itu je update entry kali ni...hehehe..just a simple one je sebab mama dah tak der mood nak menaip due to fever ni...ni pun try jugak update sebab tak mo banyak sangat entry tertunggak dalam simpanan....pas wedding ni mama ada impromptu job yang diberi oleh makcik mama...mama kena captured solemnization of mama cousin yang jugak berlangsung on 18th December 2010....jadi photographer tak bertauliah lah plak mama Rizqullah pada hari itu....so,next entry nanti mama share hasil photography yang nan-ado dari mama Rizqullah....


Till my next entry...salam sayang dan salam ukhwah buat semua...


Have a nice and beautiful day....


Salam

0 comments:

 
Real Time Web Analytics