January 14, 2011

Happy 29th Birthday!!!

First and foremost....
Dear,sorry sangat,sangat,sangat dan sangat for not remembering today is 
14th January 2011...
The lost of Alif yesterday,makes people forget that today is your 29th Birthday...

"Happy Birthday my dear husband@best friend@king of my heart...
May Allah swt always blessed you and may all your wished comes true...
Semoga dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur buatmu suamiku...."

Rizqullah and I will be here for you and love you forever and ever...
I'm sure if Rizqullah dah pandai menulis dan melukis...
Dah tentu ada sehelai kad handmade by him specially made for you....
Such a nice and lovely to see that card made by Rizqullah just for you soon...
and the tittle would be...
"Happy Birthday Ayah,Rizqullah caaaaaayyyaaangg ayah"...
**oh,how sweet right dear...lagi one year maybe we can get that card already...**
Just a simple word from him would make you smile...
Eventhough you might away from us...

Gaya mutu keunggulan...
Happy Birthday my dear hubby...
Hadiah birthday is...
Stay in Legend International Water Homes for 2 days 1 night...
A last holiday for us before you naik kapal...
**kalau sempat yaaa...kalau tak sempat pun,
after you balik pun boleh jugak...**

Semoga Allah swt selalu melindungi keluarga 
kita dari perasaan hasad dengki manusia...
Semoga keluarga kecil yang kita bina ini bahagia hingga akhir hayat kita...
Eh...siapa pulak punya birthday ni???
Isteri you pulak yang melebih2 wish macam2...
Tapi my one and only wish is...
Semoga suamiku di permudahkan dan berjaya dalam apa jua 
yang dilakukan demi mencari rezeki untuk kami sekeluarga...
Happy birthday with love again from us to you... 

Kepada suamiku...di harijadimu ini,ku hadiahkan mu sebuah puisi buat tatapanmu...

Sayangku....

Pertemuan denganmu tak pernah kusangka,
Bertentang mata denganmu tidak pernah kurencana,
Prank dan 'Gotcha' adalah mainan gurauan kita,
Membibit perasaan kasih dan sayang antara kita,

Terasa gembira tiap kali bersama dengan mu,
Berbulan mengenalimu terasa seperti bertahun,
Terasa satu keserasian ketika bersamamu,
Usikanmu buatku senantiasa bahagia,

Masa berlalu silih berganti tatkala mu kejauhan dariku,
Namun semua kulalui bersama kenangan terindah bersamamu,
Kutitipkan setiap kenangan terindah kita kini disini,
Khas buat tatapanmu dan jugak anak-anak kita,

"Selamat Hari Jadi Sayang"
"Semoga kasih kita kekal abadi hingga ke akhir hayat kita"
"I love you so much and will always be with you"
**tertakluk pada terma & syarat**
Hope today is a good day for you and a happiest day for you...
Hmmmm...sekarang kepala I tgh ligat fikir mana 
best place nak bawak you dinner...

Till my next entry...salam sayang dan salam ukhwah buat semua...

Have a nice day!!!

9 comments:

BUNGA said...

hppy bday to ur hasben :)

ainshah said...

muka mcm familiar tp tkleh recall la.semlm tot nk gi tahlil umah alif tp tkde geng,segan gaks, walaupon tau mungkin kwn yg rapat mcm Ee n shaliz pegi.neway,oh..happy besday too.hehe same la kite, single wife jgk awk yer.kene kuat semangat.chaiyok!!

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Maslina.."selamat Ulang tahun' tuk HB maslina yer!semoga pjg umur,murah rezeki & bahgia hingga keakhir hayat di alam rumahtangga...

LyNn HaMzAh said...

happy birthday untuk hubby mas yer...moga panjang umur dan murah rezeki yer mas...

Maslina Rosdiana said...

Bunga,

Thanks dear...have a nice day to you...

Maslina Rosdiana said...

ainshah,

Selalu gak dengar nama Ee dan Shaliz,my hubby frequently gak sebut...rasa penah jumpa dorang on our wedding and few events,tapi dah tak ingat muka...kalau U kenal Sarjan Kadet polis,itulah my hubby...dia geng2 pejul and alif gak dulu...

Maslina Rosdiana said...

Lynn,

Terima kasih...terima kasih jugak selalu baca blog saya...seronok ada kawan macam Lynn..

Maslina Rosdiana said...

Salam azatie,

Terima kasih ya...ni tgh jenuh pikir nak bagi apa kat dia suprise tuk hari ni...huhuhu...

maszmadi said...

happy b29th birthday papa rizqullah..... semoga semuanya berjalan dengan lancar wif ur lovely family.. yeah! yeah!

 
Real Time Web Analytics