January 19, 2011

Header Baru!!!

Salam semua...
Apa khabar semua??
Harap semua sihat belaka dan ceria di hari ini...
Maklumlah esok kan cuti....
**ops...hanya khas untuk mereka yang berada di KL,Selangor,Perak,N9,Putrajaya,Penang dan Labuan**
Dapat spend masa bersama mereka-mereka yang tersayang dan tercinta...
Mesti best kan???apa plan anda semua ya...
Kami sekeluarga tak tahu nak buat apa lagi...
Tapiiiiii....yang pastinya harus dan wajib spending quality time together since the time is now so limited to us...
Pada yang perasan....mama dah tukar header baru blog ni...
tapi yang pasti gambar header ini mestilah bahkan wajib menampilkan kami sekeluarga...
Header yang terdahulu mama rasa dah berbulan jugak menghiasi blog ini...


Dan kini...header yang menghiasi blog ~~My Special Memories ~~...
Antara koleksi gambar-gambar kami di Universal Studio tempoh hari...


 Okaylah...udah mau pulang..jam pun dah sharp pukul 5.45 petang..yippiee!!!esok cuti...
So..selamat bercuti bagi yang bercuti pada esok hari...

Till my next entry...salam sayang untuk anda semua...

Have a nice and beautiful holiday!!

17 comments:

HaninFarshid said...

nice header...sweet..memang happy family ;)

oh! happy holiday,dear :) do enjoy ur holiday with ur love ones...

Momma Mia said...

i like.. nice & sweet
Happy holiday esok!!

jeem said...

coincidentally,i'm on holiday too tomorrow!happy holiday kak maslina!enjoy spending time with your two beloved boyfriends ya!(u know what i mean):)

cik binTang said...

nice . .

. i n n z c h u b b y . said...

nice header,sis!!!

happy family~

Ummi Salsabila said...

My dream holiday place,universal studio..bestnya dah smpi! ;)

Mata Hati said...

comel header baru tu

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

haah, shantek la header baru..
epi aje.. =)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

haah, shantek la header baru..
epi aje.. =)

Maslina Rosdiana said...

Hanin,

Thanks dear...simple je header,tgh kekontangan idea dan mood...

Maslina Rosdiana said...

Momma Mia,

Thanks...apa yang ada je ni...huhuhu

Maslina Rosdiana said...

Jeem,

Thanks...ya,i know what you mean...:-)

Maslina Rosdiana said...

Cik Bintang,

Thank you...:-)

Maslina Rosdiana said...

Inn,

Thanks dear,biasa2 je tu...dah kekontangan idea plus malas...hehehe

Maslina Rosdiana said...

Ummi Salsabila,

My dream vacation jugak tu...x dapat gi US,singapore pun jadilah...janji suami nak banjer...hehehe..

Maslina Rosdiana said...

MataHati,

Thanks...

Maslina Rosdiana said...

Leily,

Terima kasih...:-)

 
Real Time Web Analytics