January 6, 2011

Hiasan X-Mas di One Utama...

Hohohohoho...jalan-jalan lagi...tak penat-penatkan kami ni...asyik berjalan sakan je kerjonyerrr..nak buat camno...kenalah jenjalan selalu sekarang ni sebab dalam few weeks je lagi ayah will not be with us...dalam few weeks je lagi kami dapat bertigaan...lengkap sebagai satu keluarga...after this mama will be left alone to take care our little hero yang sedang melasak dan dah mula banyak akal and songeh...dah faham dan tahu apa yang di mahukan...Tapi entry kali ni bukanlah nak citer kesedihan dan sembilu dalam hati ni...


Just wanna share little nice scenery to see kat shopping-shopping complex during nak X-mas hari tu...sah sangatkan ini adalah entry tertunggak...hehehe...mama Rizqullah dah sangat-sangatlah malas giler nak edit and menaip entry kat sini...tapi kalau tak update,nanti terlupa plak benda2 best yang berlaku dalam hidup seharian my little hero...


Okaylah...done with the talking...let's enjoy je dulu decoration yang cantik dan menarik persembahan dari One Utaman,Bandar Utama...

Rizqullah with Mama...
Rasa cam kat taman je bila kat sini...
Soooo many flower and nice building(fake one ofcourse)...

Lagi mama dan Rizqullah....
Ayah try to candid us....
Good one my dear hubby!!

 Laggiiiiii...mama dan Rizqullah...
Hari ni adalah kami yang jadi model...
Semua shot-shot dalam entry kali ni adalah hasil 
tembakan senapang tak berpeluru dari ayah...

The orchestra show by ???
Hehehe..tak tahu dari mana...
Datang2 je dorang tengah buat persembahan...

Some of nice deco...
Agak2nya berapa harilah baru siap???
What ever it is...
Sangat cantik...masa raya lagi best...
siap ada sawah bendang lagi kat One Utama...
Yang tengah2 tu adalah ais...

Another section of decoration....
Sooooo nice okay...
Ini belum lagi citer kat decoration X-mas kat Pavilion...
Pun cantik jugakkkkk....

Okay...that's it...cukup dah citer pasal Decoration of X-Mas kat shopping complex...yang penting masing-masing berlawan ni....yang paling best adalah pengunjung-pengunjung yang dapat bergambar sakan with the decoration...muahahaha....macam2 pose leh buat kat sini..hahaha...

Till my next entry...salam sayang dan salam ukhwah untuk semua...

Chillax ya!!!

8 comments:

SafaRi09 said...

kalu krismas mesti deco dia power giler kan. kalu raya lain cam kurang la plak deco.hehehe.pandangan jer (",)

nurulazham said...

cantiknye..!rasa mcm kat OS la pulak... ;)
bestkan dapat posing2 kat situ...

Pearl Kaz said...

hihi..cik nurul, igtkan OS tu open source. :P

btul2... aritu pun pergi gak OU.. mmg cantik deco dia... raya aritu pun sempat bergambar kt bendang sawah tu.. rasenye OU tgh buat kelainan deco perayaan thn lepas.. nak kasi feel perayaan lebih skit.. :)

toyolkiut said...

semangat tahun br ni mana2 hypermaket pun sambut besar2 kn..
sikit masa lg kongsi fa chai lak..
hehe..
leh mkn limau..

Maslina Rosdiana said...

Safari,

Heeeee....rasanya cam betul je pandangan anda tu...nak buat camne,tuan punya kedai/mall tak sambut Aidilfitri...

Maslina Rosdiana said...

Nurul,

Cantik sangat...kat Sunway Piramid lagi cantik...rasa cam kat wonderland..hehehe...

Tapi OU pun tak kurang gak...

Maslina Rosdiana said...

Pearl,

Betul tu...rasa best bila gi OU sbb terasa perayaan tu sedang dirayakan...lagi best siap ada sawah bendang...terasa cam di kampung halaman plak...

Maslina Rosdiana said...

Toyolkiut,

Betul tu...tak lama lagi Gong Xi Fa Cai plak..mesti lagi meriah decoration depa...

 
Real Time Web Analytics