January 6, 2011

Let's go New York!!!

Yeaaaaa!!!Let's go New York.....
Jom,jom book ticket flight gi New York....
Hehehehe....tapi New York ni dekat je...
Tak jauh mana pun....
Just dekat dengan TV3,Bandar Utama....
Kat mana lagi kalau bukan di One Utama...
Soooo...tak yah book,book pun ticket flight dah sampai New York...
Hehehe...
Tapi ini bukanlah New York betul pun...
Just tempat ni je dipanggil as New York New York Deli....
Di mana restoran ni???
Located at One Utama,new wing...
Level mana??errr...wa tatak ingat pulak...huhuhu...
Tapi what ever it is...it's very nice and relaxing...
Rizqullah pun happy being here..

Okaylah...stop with the mambling...
Let's picture tell everything....

New York New York Deli...
This is where we are...
Tak der lah sampai ke USA sana...
Kat Malaysia je...heeeee...

The 'Little' Black Book...
All the ingredient of masakan ada kat sini...
Hahaha...tak lah...this is their menu...

Ayah yang suka buat mama gelak with his pose...
This is my hubby who always make me smile and laugh...
This is why I love him so damn much....


Rizqullah pun nak gak tiru pose ayah...
Sekarang ni semua yang kita buat pun dia nak follow...


Okay...jom usha food dia pulak...
Errrr...harap-harap tiada ibu-ibu mengandung yang singgah kat sini..
Takut terliur plak tengok makanan2 ni...
This is ayah punya...
Can't remember the name...
Tapi black pepper steak jelah yang mama ingat...

This is Rizqullah one's...
French Fries je...


Air blackcurrent something...
Dush...I can't remember the drink names...
Huhuhuhu....
Tapi sangat sedapppppp air ni...


This is mama punya....
Chocolate Waffle....
Mama dah dinner sebelum ke OU...
So,just amik yang lite je....


Rizqullah having his French Fries...
Sekarang ni jangan harap leh suapkan dia...
Marah kalau tak dapat suap sendiri...
Huhuhu...dah besar rupanya anak mama ni...
Cepat sungguh masa berlalu...


Auuuummmmm....
Semua benda pun Rizqullah nak gigit...
Habit yang mama tak tahu camne nak kurangkan...
Bila larang Rizqullah merajuk dan marah mama balik...


Okay mama...Rizqullah dah kenyang...
Jom kita balik dan bum,bum...
I'm so sleepy dah....
**Heeee....geram tul mama ngan Rizqullah,
selalu buat muka comel camni kat mama...
Manalah mama tak angau kat Rizqullah..**

Okay...that is...cukup dulu entry pasal makan-makan...macam biasa,mama Rizqullah akan share mana tempat makan yang best tuk dicuba...tapi nak makan kat sini,bawak duit lebih2 sikit yaaa...harganya pun boleh tahan setanding nama kedainya...hehehe...maklumlah,nama kedai pun dah New York...

Till my next entry and updates...salam sayang dan salam ukhwah untuk semua...

Have a nice and beautiful day!!

4 comments:

ada mokhtar said...

sedapnye choc waffle tu.. teringin lak =)

Pearl Kaz said...

kak mas... rizqullah tu mkn french fries tak kenyang.. lapar lagi.. tu yg dia nk mkn sume benda.. hihi..
nways, yup2... mmg harga dia agak mahal la.. tp sedap dan berbaloi2... :)

rynas said...

ingatkan NY nun jauh di sana hehhehe..sedapnya waffle tuh minta sikit boleh???

nani said...

gambar last Rizqullah sgt geram nak geget =)

 
Real Time Web Analytics