January 3, 2011

Our 01.01.2011 activities...

Just a little snapshot of activity on 01.01.2011....
Tak lah banyak sangat....
Ada 2 event je for us to attend...
Tapiiiii...walaupun 2 jeeee...
Tetap memenatkan..huhuhu...
Penat sbb kena main kejar-kejar ngan Rizqullah selalu...
**Susah okay bila anak dah ada kaki ni...**

Penat bebangat rupanya bila anak dah ada kaki ni...
Ditambah dengan berat badan anak yang semakin naik...
Memang mencabar sungguh...
Okay..jom tengok dulu apa activity kami di tahun baru ini...

Birthday party at Bangi!!!
Siapa punya birthday party???
Jeng..jeng..jeng...sila lihat di bawah...  

Alya's first birthday party...
Alya's father is ayah Rizqullah Best Buddies kat kapal...
Dorang ni 3 serangkai okay...Wan Tiger,Wan Tanglung dan Yob...
Tapi on that day,only ayah was available...
Dua yang lain tu dah naik kapal...
Sedih tak dapat jumpa...
Anyway,Happy Birthday Dear Lil Alya...
May Allah swt always blessed you and semoga
membesar jadi anak yang solehah...
Nak full story bout this party???
Tunggukan ya entrynya nantiiiiii....

Wedding Reception at Concorde,Shah Alam...
This is a MUST to attend...
Wedding of Mama's cousin... 

Congratulation to Bob and Intan...
Rasa macam kenalkah pengantin perempuan tersebut...
Yaaa..that's is Intan KFC hours...
Welcome to the family kak Intan...
Semoga jodoh kalian kekal hingga ke akhir hayat..
To Bob,be patient...hidup berkeluarga ini banyak cabaran dan dugaan...
For this wedding,mama menjadi photographer tak bertauliah...
Nak tahu hasilnya???tak derlah mantap mana pun...
tibai je amik gambar...hua..hua..hua....

Itu sahajalah aktiviti kami di hari pertama untuk tahun 2011 ini...tak banyak sangat pun aktiviti sbb ayah need time to study for oral on this Tuesday...nak tahu cerita lebih lanjut...tunggukan next entry updates from mama Rizqullah...ada banyak gambar2 cantik nak tepek kat sini..(err...cantik ke??)...

Till my next entry...salam sayang dan salam ukhwah untuk semua...

**Hari ni opis sunyi sepi...ramai sungguh orang cuti hantar anak ke sekolah...**
Pada yang bertugas hari ni...bertugaslah dengan ceria dan semangat...

Have a nice day!!!

1 comments:

AISHA INANI said...

macam seronok jekk...
ishh tak sabar nak ada anak, tp belom kawen lagikk! huahhh.

 
Real Time Web Analytics