January 4, 2011

Rizqullah at The Curve,Kota Damansara..

Jalan-jalan lagi....yeaaahhh!!!selagi ayah ada bolehlah jenjalan sakan...lepas ni please stay at home okay,please wait another 6 months baru leh jenjalan sakan lagi camni...sekarang ni kena full blast jenjalan while ayah is around....Rizqullah pun sekarang dah tak betah duduk kat umah...pantang tengok sesaper pakai tudung dan pegang kunci kereta...mesti terkedek-kedek jalan standby depan pintu....adeeeh,sabar jelah...kengkadang tu meraung-raung bila tak dapat ikut...kesian pun ada mama tengok bila Rizqullah sedih tak dapat ikut Mak Ngah,Mak Lang dan Mak Teh jalan2 gi kedai...


On last 14 December 2010...(entry tertunggak lagiiii...)..mama dan ayah saja bawak Rizqullah ke The Curve,Damansara to have a little fun kat little playground yang available kat The Curve...niat asal nak beli some little pressie for Wanie's little one...so,sambil2 shopping bawak Rizqullah have fun sekali....menyelam sambil minum air...


Sekarang ni,Rizqullah dah sangat pantang nampak play space camni...mesti nak singgah atleast 5 minit tuk di main-main...asalkan dapat enjoy sekejap Rizqullah dah happy sekarang ni....okay,jom tengok Rizqullah having fun kat The Curve....




Layannnnssss....


Rizqullah having fun,,,,
Seronok bila mama dan ayah bagi dia 
greenlight tuk main-main kat sini....

Sekarang ni dah pandai pusing2kan roller tu....
Dulu tengok je...how's times flies...
Rizqullah dah semakin membesar dan cerdik...

Daaaaannn....
Dah terror main slide...
Pas turun...gi balik kat tangga nak naik balik...

The cheeckilious face....
Tengah pikir apa next move ya anak mama??

Bila dah malas nak guna tangga...
Guna shortcut plak...
Ini aksi yang paling buat mama dan ayah cuak...

Ayah is always with Rizqullah...

Naik slide yang a bit tinggi...

Adjusting body to slide down...

Mama...ready yer sambut Rizqullah kat bawah ek...
I'm going to slide dowwwwnnnnn!!! 

Weeeee!!!!
Kedebussssshhh...langgar mama...
Abis gambar goyang....uhuksss...

Pas main-main kat play area...kami sambung jalan-jalan keliling The Curve tengok hiasan X-Mas...macam berlawan-lawan plak hiasan X-Mas kali ni...



Nak edit gambar hiasan X-Mas cam malas plak...tapi yang penting bagi mama dan ayah,Rizqullah having fun at The Curve...pasni entah bila lagi Rizqullah leh datang sini main-main...lagi few weeks je ni nak naik kapal...

Okaylah...cukup dulu entry kali ni...till my next entry...salam sayang dan salam ukhwah untuk semua...

Have a nice day!!!

5 comments:

Mawar Merah said...

Syonoknye dia main slider.. Auntie MM nak join gak.Meh.

hans said...

comelnya
memang seronoklah si comel main nih
hehehe

P/S : Belia Benci Kuliah Minggu Pertama!

Maslina Rosdiana said...

Mawar,

Happy sekarang bila dapt green light main2 kat park atau play area camni...

Auntie MM nak join ke??mailah..kita date kat D Curve ek...

Maslina Rosdiana said...

Hans,

Seronok sangat dia malam tu..yang penat mama ngan ayah dia....sbb pastu meronta x mo balik..huhuhu

♥cutebabygirl♥ said...

sh0mel nye die!! :D

btw, i x pnah smpai the curve. huhu

 
Real Time Web Analytics