January 15, 2011

Rizqullah melawat burung-burung...(P2)

Sambungan entry ke Taman Burung lagiiiiiiii.....hehehe...sampai nak kena buat 2 part tuuu pasal Taman burung ni...bersesuaian dengan kelebaran dan kebesaran taman burung tersebut...ini pun mama dah banyak truncate dan trim mana2 yang patut...tapi rasa cam sayang tak dapat share semuanya di sini...sebab sangat menarik tempat ini untuk dikunjungi bersama keluarga...**itu pendapat mama Rizqullah yaaa,tak tahu kalau orang lain...**...Yups,memang bahaya sikitlah berjalan kat situ...errr,bukan bahaya apapun sebenarnya...bahaya kepala kena t**k burung je...maklumlah,burung2 tersebut boleh terbang bebas di atas kepala kita sahaja...tetiba plak kelepuk,toing,toing...ada benda cair melepek kat atas kepala...hehehe...


Satu pengalaman yang pasti anda tak akan lupakan seumur hidup...hehehe...pasti menarik jika diceritakan pada anak cucu kelak...oh,alhamdulillah...ketika kami di sana,tak ada plak bom,bom tak terjangka ni turun dari langit...hehehe...syukur2...kalau tak mahu haru mencari toilet membuat pembersihan...heeeee...


Okaylah...done with the babling here...jom tengok sambungan koleksi gambar2 dia Taman Burung Kuala Lumpur







Kasih ayah dan anak...



 Dalam taman ni pun ada taman permainan 
buat kanak-kanak tuk bermain...
Rizqullah punyalah seronok bila nampak 
ada playground kat sini...

Hehehehe...inilah first time mama tak tulis apa2 dalam entry...bukan malas atau ape...tapi nak bagi chance semua melayan gambar keindahan Taman Burung Kuala Lumpur ini...melayan halwa mata...betapa indahnya keindahan alam ciptaan Allah swt untuk umatnya...syukur sangat dapat menikmati keindahan alam ini bersama my 2 beloved guys yang selalu menjadi inspirasi mama dalam segala-galanya....mama definately miss all this momentos soon...sbb ayah pun sekarang ni menghitung hari untuk meninggalkan kami untuk kesekian kalinya...pergi untuk menjalankan tanggungjawab sebagai marine engineer....satu perkerjaan yang menuntut pengorbanan yang besar dari semua...

Fuuuuh....tak mau emo-emo sekarang ni...buat masa ni,aim mama adalah nak update blog ni sehingga ke update yang terbaru...sbb nanti bila ayah berpeluang,dia boleh baca update terbaru Rizqullah kat sini sambil melihat gambar2 terbaru Rizqullah dan mama...6 bulan nanti akan menjadi satu tempoh yang sangat panjang sbb tempoh penantian...so,lepas ni rajinlah mama update blog demi untuk Rizqullah dan ayah...

Till my next update...salam sayang buat semua...

Have a nice day!!!

0 comments:

 
Real Time Web Analytics