January 12, 2011

Uncle Bob+Auntie Intan Solemnization...

This is what happened bila mama Rizqullah kena jadi photographer tak bertauliah....huhuhu..nak kata terror sangat amik gambar tu memang terror sesangatlah...alaaaa,tekan je punat kat camera tu je kan...semua orang pun terror...hehehe...yang pasti,mama Rizqullah tak lah hebat sangat pun mengambil gambar ni...gadget yang ada pun setakat biasa-biasa je...korok je gadget kami ni nak banding dengan orang lain...tapi cam ayah selalu cakap,tak kisahlah gadger apa sekali pun yang kita pakai...yang penting minat+skill tu kena ada...tiada gabungan kedua-dua itu...hasil pun setakat nan ado....


Huhuhu...cakap pasal nan-ado ni...mama punya hasil tembakan pun setakat nan-ado jugak sebenarnya...tak der lah sehebat mana....biasalah orang yang baru belajar menembak...hehehe...jom layan dulu picas2 yang sempat diambil during mama's cousin solemnization....for Bob and Intan,semoga bahagia hingga ke akhir hayat....


Jom layan dulu gambar2 yang sempat dicaptured during this event....layaaaannn.....


**warning : gambar-gambar yang diambil adalah dari jurugambar yang tidak bertauliah...**

















Pengantin with the hantaran for perempuan...
I like this picture coz...
He just go with the flow...

Getting ready to 'serbu' pengantin perempuan house...

Engagement event...
A hugs from mertua to menantu....

Tok kadi arrived sharp at 2.30 pm...


Nikah was done by En Jemain...
Father of Kak Intan...

It's official...
Puan Intan already...
Congrats to both of you...


Family picture time....

Last but not least....
Us with new weds...
Bob and Intan...
Semoga bahagia hingga ke akhir hayat...

Okay...ada banyak lagi sebenarnya gambar2 yang mama captured...nak load semua ke sini...errrrr....tak bolehlah yaaa....nanti berat plak blog ni with all picture...apapun,yang lain-lain mama dah load ke FB je...tak tahu nak tepek kat mana lagi...nak masuk fotopages pun cam malas nak load ke sana...apapun,ucapan semoga berbahagia untuk pengantin dan welcome to the married life....

Till my next entry...salam satu Malaysia untuk semua...


2 comments:

tomatokering :) said...

cantekk . moga kekal ke akhir hayat . aminnn ~ :D

rynas said...

tantek..oklah tu ada bakat jd photografer

 
Real Time Web Analytics