January 31, 2011

Weddings photo!!!

**Ahaaaa!!!entry tertunggak lagi yerr...ini merupakan event yang berlangsung pada malam 01.01.2011 di Hotel Concorde,Shah Alam...wedding reception of Bob and Intan...**


Pada sesiapa yang ingat entry mama on Nikah day of Bob and Intan...today mama nak share pulak reception momentos mereka...dan mama bukanlah photographer official mereka...dan macam selalu mama cakap...mama amik gambar ni sesuka je...tak der niat untuk menjadi photographer...it just a hobby...tapi kali ni makcik mama minta mama amikkan sikit gambar tuk koleksi dia...erm,x lah sikit sangat pun...adalah tuk buat memori kami sekeluarga...


This wedding reception was held at Concorde Hotel,Shah Alam...the theme of this wedding is....hmmm???let me see...pakaian pengantin gold,pelamin white,tapiiiiiii ada banyak sangat bunga-bungaan...so,can mama say its wedding in the park???or flowery wedding???atau perkahwinan di kayangan??...what so everlah yer...yang pasti sangat cantik semuanya,dan paling best dapat bawak balik bunga-bunga yang ada...opssss!!terlebey sudah...hehehe...


Okaylah...said no more..let's picture explain everything...


Nota : Kali ni mama tak mo taip pepanjang...just untuk halwa mata sahaja kali ini...

The entrance...


Pelamin...



Adik pengantin,ibu pengantin dan uci Rizqullah...

My sisters@Rizqullah aunties...
atau dalam kata lain...
Dayang-dayang Rizqullah...


My love and sweetheart...

The boy who makes my day...

MC of the night...
Maria Tengku Sabri dan Radhi Khalid...

The arrival...

Grand entrance...


Pengantin....



Menepung tawar....

Smile pleaseeee....


Cake cutting ceremony...

The happiness...

Mengambil peluang...
Us with Maria Tengku Sabri...

Us with Radhi Khalid...

Our family with pengantin and mama dia..

My mini family...

Okay...itu jelah hasil shoot mama Rizqullah yang main tibai je...huhuhu...sesungguhnya i'm not photographer...buat setakat yang termampu je ya..still learning,tapi bukan untuk bertukar profession..tetapi hanya untuk hobby dan mengisi masa lapang...

Pertama kalinya dalam entry mama Rizqullah...mama tak taip pepanjang...sbbnya,tak tahu nak cerita apa..kalau nak cerita mmg tak abis satu entry...kena buat berpart-part plak nanti...tapi rasanya cukuplah tuk kali ini buat tatapan halwa mata sahaja...tak dapat nak buat lelebih...

Till my next entry...salam sayang dan salam ukhwah buat semua..

Have a nice monday!!!


2 comments:

Nanie said...

Sangatlah cantekkk pelamin die...

Maslina Rosdiana said...

Nanie,

Hohoho..pelamin yang sangat mahal tuuuuuu...libu2 lemon regenya...

 
Real Time Web Analytics