February 24, 2011

Cepatlah masa berlalu pergi...

"I need you...I missed you...
Now I wonder...if I could fall into the sky...
Do you think time will pass me by...
If i just can see you tonight..."

Hehehehe...mama tengah sangat merindui suami yang jauh di mata...kan best kalau sekarang ni dah bulan 8...aduh,jauh lagi bulan 8 nih,lagi berbulan-bulan dan berhari-hari lagi waktu berjauhan kami ini...wahai,masa...cepatlah dikau berlalu pergi...

Okaylah...ni sesaja taip entry sengal pepagi ni...bukan mama je merindui ayah sebenarnya...Rizqullah pun sama...dia dah x der teman nak gusti dalam bilik sebelum tido,kalau x mesti dia dan ayah bergelut atas katil sambil bergelak ketawa...mama plak happy tengok dua beranak tu bermanjaan dan bergelak ketawa bersama...manis sunggug rasanya waktu itu...kalaulah Rizqullah boleh berbicara..dah tentu Rizqullah pun mengeluh benda yang sama cam mama...wahai masa,cepatlah dikau berlalu...

Mama tahu sayang...Rizqullah rindukan ayah kan...sbb ayah selalu....

Temankan Rizqullah main2 kat taman permainan..
Selalu bawa Rizqullah jalan-jalan tengok
keindahan alam ciptaan Allah swt...


Ayah jugak selalu menjadi pendengar setia Rizqullah...
Ayah selalu jadi pencerita yang ceria untuk Rizqullah...


Ayah jugak selalu menjadi peneman Rizqullah
walau kemana kaki Rizqullah melangkah...
Setia mengiringi Rizqullah di setiap langkah...



Ayah selalu menyambut Rizqullah tatkala Rizqullah terjatuh...
 Ayah peneman Rizqullah walau ketika Rizqullah sedih.... 

Ayah selalu bergelak ketawa dan tersenyum dengan Rizqullah...
Oh,rindunya melihat kasih sayang mereka berdua ini..
Dah lama rasanya mama tak dengar Rizqullah
dan ayah bergelak ketawa bersama.... 

Inilah liku-liku kehidupan Rizqullah bila ayah bersama kita...bila kita sekeluarga cukup bertigaan...Oh,mama sangat merinduinya...saat2 dan ketika kita sekeluarga bersama...

Walaupun AMOS selalu dapat menghubungkan mama dan ayah...tiap2 hari dapat update cerita masing2...tapi kerinduan itu tetap ada....lagi2 hari ni bukak FB,semua pun update status cakap masa pantas berlalu..huaaaa...kenapa mama rasa cam slow je...hehehe...ada 5 bulan lebih lagi ni nak menunggu...walauapapun,to ayah...we both really missed you sooooooo damn much...mucho,mucho...

Hmm....cukup dulu short entry di tengahhari ni...okaylah,mama nak sambung kerja balik...alhamdulillah...life is getting better sekarang ni...mama dan Rizqullah pun masing2 dah sihat and we are back to the track....

Sekarang ni mama nak kena isi masa Rizqullah dan mama dengan benda2 yang berfaedah dan bergembira sambil menunggu kepulangan ayah...**please positive thinking ya mama Rizqullah..life is so beautiful,it's only matter on how we looked into it...**

Cukup dulu...entry ni,till my next entry...salam sayang dan salam ukhwah buat semua...

Have a nice and beautiful day!!!

**Senyumlah selalu,kerana senyum boleh mengubati luka di hati...**

0 comments:

 
Real Time Web Analytics