February 18, 2011

Cho-co-laaaaa-teee = Chocolate = Coklat...

Cho-co-laaa-teeee = Chocolate = Coklat...
Ekekeke...entah apa2 je tajuk entry mama Rizqullah kan???

Tapi entry ini adalah entry khas...ada permintaan khas dari member mama...
Untuk membantu pernigaan kecil-kecillan member kepada member mama...
Mama tolong promokan jugak ya kat sini...
Walaupun blog ni tidaklah popular dan glamour mana...
Tapi cuba jugaklah yaaa...tak salah membantu pada yang memerlukan...


Okay...jom lihat apa yang mama nak promokan kat sini...


First time mama nak promokan CHOCOLATE kat blog mama ni....


Coklat-coklat ini amat sesuai diberi pada tetamu untuk function-function sahaja...
Antaranya...Birthday ke,wedding doorgift,majlis2 dinner as a doorgift atau boleh buat tuk isi perut sendiri jugak...


Harga coklat ni???


Jom lihat gambar berserta harga nya sekali....





For coklat yang besar(printed gambar Barbie**sebut betul2 yer...**)
Harganya adalah RM 1.70 dalam dia ada biskut Oreo...
Ada macam2 print out lain...
Tapiiiii...kalau template yang diminta tiada dalam koleksi...
Additional charges sedikit akan dikenakan...

Itu je ke???
Issshhh...ada lagi lahhh...sambung bawah yerrr...




For mall coklat kat atas ni plak,untuk yang kosong...
Harganya adalah RM 0.60 sebiji...
Manajala yang ada filling oren,strawberri atau 
almond harganya adalah RM 0.70...


Kat mana nak tempah coklat2 ni atau pun ada enquiry...
Silalah berhubung dengan tokeh-tokeh coklat ini ya...
Dan di sini mama sertakan no telefon mereka...


Juli: 012-2444147 atau diana: 012-3088941


Okay....kalau rasa2 nak tempah jangan lupa hubungi mereka yaaa...


Till my next entry....salam sayang dan salam ukhwah buat semua...


Have a nice and beautiful day!!!


**Hmmm...lapar plak perut tgk gambo2 coklat ni...haishhh...**

Current status,mama dan recover sikit dari demam panas...masih demam tapi boleh berkerja dah...Rizqullah pun tgh demam kat umah...huhuhu..kesian anak mama....

2 comments:

Shiela Latif said...

nyum nyum... =))

maslina, shiela dah tag mas tuk join satu kontest ni...join jom?

http://shielasuri.blogspot.com/2011/02/sleeping-angel-contest.html

ibunaznoy said...

i luv chocolate very much!!

 
Real Time Web Analytics