February 16, 2011

Happy 17th Months young my dearest son...

**Entry tertunggak sehari...sepatutnya publish on 15th February 2011....tapi mama x sempat nak publishkan...**

Alhamdulillah...sudah berumur 17 bulan rupanya anak mama kini...sekejap je masa berlalu dan tak lama lagi September pun datang menjelma menandakan usia Rizqullah sudah menginjak ke 2 tahun...mudah-mudahan ayah akan bersama kita untuk beraya dan menyambut birthday Rizqullah yang ke-2 bersama-sama nanti...insyaallah...

Hari ini bersamaan 15 Februari 2011,usia Rizqullah telah pun menginjak ke 17 bulan...
Alhamdulillah...with this 17 months,mama masih lagi dapat menyusukan Rizqullah dengan susu mama...walaupun setakat nan ado je ni...**huhuhu..dapat menyusu belah malam je**
Namun mama tetap bersyukur masih dimurahkan lagi rezeki untuk menyusukan Rizqullah dengan susu mama...Semoga dikau anakku membesar jadi insan yang berguna dan beriman pada Allah swt serta Rasul2-Nya...


Dan sempena dengan ini...
Mama nak ucapkan Happy 17th months young my dearest son...
Hope you'll achieve all the best thing in your life...
Mama and ayah doakan semua yang terbaik buatmu anakanda Rizqullah...


Anakku Rizqullah...
Dikaulah penyeri hidup mama dan ayah...
Penyeri hidup uci,mak ngah,mak lang,mak teh dan Pak su...
Sesungguhnya melihat dikau membesar 
didepan mata kami setiap hari amatlah bermakna... 
Bersama-mu saban hari,melayan keletah dan kerenah-mu yang semakin bijak 
membuat kami semua tak kering gusi....
Andaikata mama tiada satu hari nanti,
mama nak Rizqullah tinggal bersama Uci sbb 
mama tahu Rizqullah will be in a good hand...
Dan sebab mama tahu how's Uci loves you soooo much...
Sayang uci pada Rizqullah adalah tulus dan bukan dibuat-buat...
and we can see how you've been grow up with uci yang saban hari menjaga anak mama ni sejak usia Rizqullah 3 hari lagi..
Soooo,ayah...this is my wasiat...if anything happened to me,please put Rizqullah under my mom custody...you know why I want that,from mengandung sampai sekarang niat itu tiada sikit pun berubah...
***eh...ewah,mama Rizqullah siap2 tulis wasiat plak kat sini...hahaha..ini semua gara2 kempen wasiat written kat opis yang dijalankan baru-baru ini...Haaaa,kan dah berjangkit ke sini plak.....ekekeke...**.. 


Okay...back to the main tittle,happy 17th months young again for my dearest son,Rizqullah...Semoga dikau berjaya dan apa yang dilakukan dan mama sayang Rizqullah sangat-sangat...nothing gonna change my love for you...


Till my next entry...salam sayang dan salam ukhwah buat semua...


Have a nice day!!


Rasa malas plak nak kerjakan..dah syok cuti sehari...ekekeke..

1 comments:

+akufobia+ said...

terbaik untuk riz.ameen.

 
Real Time Web Analytics