February 19, 2011

My LOVE is forever with you...

Aceeeehhh....tajuk entry kali tak hengat betul...
Ala-ala romantica d'amor gitus...hehehe...
Yerrrr...memang mama tengah dalam mood bunga-bunga cinta...
Nak tahu kenapa dan apa sebabnya???

It's a simple words only...
Becoz of L.O.V.E....
Heeeeeeee...:-D

Beside that it also...
becoz of unexpected present received by mama 
on today(14th February 2011) ,it's flower and chocolate...

From who???
Definately from my sweet and romantic husband...
En Redzuan....
**Nak kena tarah kalau dapat bunga dari pakwe lain selaind dari En Redzuan...***

Sangat...sangat...sangat terharu dan speechless sebenarnya...
Sebab dia seakan tahu apa yang melanda dalam hati dan sanubari isterinya ini...
Dia juga seperti tahu,isterinya memerlukan bekalan semangat untuk menempuhi hari-hari yang mendatang dan serba mencabar ini...dan yang paling penting dia masih ingat lagi tarikh kali pertama kami bertemu...huhuhu...yang mana mama pun dah hampir lupa akan tarikh tersebut....I'm sorry dear for forgetting a lots of our memories together...


14th February bagi kebanyakkan orang lain adalah hari Valentine...tapi bagi mama dan ayah...ini adalah tarikh permulaan kami jatuh cinta pandang pertama...di tarikh inilah 4 tahun lepas kami bersua buat kali pertama setelah 2 bulan berbual di alam maya dan di telefon...


Dan mama paling tak sangka ayah masih lagi mengingati bibit permulaannya cinta kami...
Terima kasih sayang atas ingatan itu dan kiriman bunga penguat semangat untukku...


Mungkin pada orang lain itu adalah untuk V day...tapi bagi kita,tarikh itulah permulaan segala-galanya...Terima kasih sayang atas cintamu itu suamiku...


Nak tahu ayah hantar bunga apa pada mama???

Bunga Tulip...
Yeeeeeaaah,something different...
Yelah...org V-day bagi bunga ros...
Kami bukan V-day...
So,cari bunga yang x der simbol V-day...

 Inilah jambangan bunga yang buat mama bersemangat kembali...
Menempuhi hari-hari tanpa suami@ayah Rizqullah di sisi...
Membesar dan mendidik Rizqullah seorang diri...
Terima kasih sayang atas peniup semangat ini...

Walaupun dikau tidak mampu selalu 
berada di sisiku tika susah ku...
Namun dikau tetap memberikan ku 
semangatmu walau dari kejauhan...

Promo...promo....
Siapa yang nak order bunga untuk yang tersayang....
Samaada untuk isteri,suami mahupun kekasih...
Boleh try calling no di atas yer....

Dicelah bunga ada Ferrero Roche...
Yeeeeeaaah,ayah nak bagi mama bam,bam lagi ke...
Tapiiii..itulah,coklat dapat mereducekan tension...

Yummmyyy....coklat di antara bunga...

Wow...mama dapat bunga dari ayah??
Mesti ayah love mama so much kan...
Rizqullah pun sayang mama dan ayah...
Thank you ayah buat mama happy...
Kecian Rizqullah tengok mama,tiap

Mama...Rizqullah tolong kirakan yerrr...
Tengok tu...sibuk je tau dak kecik sorang ni...
Pantang sungguh nampak benda cantik2 ni...
Mesti ada je project MEGA terbaru dia...
Hehehehe....


 Lagi sekali...ucapan TERIMA KASIH yang tidak terhingga buat suamiku atas kejutan ini...kejutan AF pun kalah tau...this flower really makes me falling with you again and again....and I lioke very much...redha jatuh cinta ngan you berkali-kali suamiku...hehehe....My LOVE is forever with you....


Okaylah...rasanya cukup dulu entry cintan-cintun mama Rizqullah tuk kali ini...takut plak nanti ada yang rasa x senang hati tgk kebahagiaan kami sekeluarga...maklumlah,ada manusia yang suka mencari dan melihat kesalahan orang lain dari melihat kebaikkan....walaupun kita berdiam diri dan tak mengganggu mereka,namun tetap jugak ada kesalahannya....apapun,thanks to ayah coz memahami mama....I will try to bersabar lagi dan lagi...tapi sabar itu ada batasnya juga...


Apapun,satu je nasihat dari mama Rizqullah,walauapapun yang orang lakukan pada kita....adalah lebih baik kita menjauhkan diri dari orang yang selalu menyakitkan kita...jauh demi menjaga hubungan,jauh demi menjaga jati,jauh demi menjaga pekerti(maklumlah,takut nanti....bila asyik kena smash je...termeletop jugak),jadi jalan yang terbaik...jauhkan diri dan diamkan diri...biarlah apapun yang mereka nak kata...yang penting kita bahagia dan kita dokan semoga mereka juga bahagia seperti mana kita...ikut cara Rasullullah adalah lebih baik dalam menangani masalah ini...itu sahaja yang mama nak sharekan kali ini...semoga semuanya bahagia dan ceria hendaknya bersama mereka yang tersayang...


Till my next entry...salam sayang dan salam ukhwah buat semua...


Have a nice and beautiful day!!

10 comments:

Nadhirah Ahmad said...

smga kekal hngga ke syurga

anaiha yusof said...

salam ana nak buat promosi nie,
Dapat RM100 - RM500 Sehari Dengan Bisnes Segera!
Dapatkan Laman Web Anda Sendiri & Nikmati Keuntungan 100% Milik Anda.
Murah hanya rm 49.90
kalau nak maklumat lanjut sila layari link nie=)
http://www.dmshop.netii.net/
tq.100%confirm

lagi2 promosi kalau nak resepi resepi yang sedap & menarik sila layari link ini
http://mynoraza-resepiariffbonda.blogspot.com/

khalidahmacambaguss~O_o said...

moga bahagia selalu...loving couple...;)

ummiarissa said...

cokelat...memang best...sedap dimakan tat kala menyendiri...(sebab takde sape nak kacau)

Ena Mazly said...

hati pun turut berbunga bunga kembang setaman.... ehehhehe

Maslina Roslan said...

Nadhirah,

Thanks dear...mudah2an...amin...

Maslina Roslan said...

Ana,

Sila..sila..boleh je promo..no problem..

Maslina Roslan said...

khalidah,

Terima kasih...mudah-mudahan...amin

Maslina Roslan said...

ummiarissa,

Yaa...betul tu,sedap betul makan bila sorang...tapi pastu badan pun seiring sejalan naik sama...huhuhu..itu je yang x larat nak tengok...

Maslina Roslan said...

Kak Ena,

Betul tu...bila terasa dia berjauhan,dia buat kita rasa diri dia senantiasa bersama kita...asyik kembang setaman je rasa cinta kat hati ni...hehehe...syok betul kawen ngan orang kapal ni...selalu dimanjakan...hehehe...

 
Real Time Web Analytics