February 25, 2011

Oh No!!!TERRRRRRRRR Cashout Nuffnang!!!

Dush...dush...dush..tumbuk diri sendiri...
pastu cubit tangan sendiri sbb tangan gatal gi tekan button 'CASHOUT'...
Ish...konon2 x mo cashoutkan Nuffnang!!!
Haih...mama Rizqullah...
Apa sudah jadi???

Tengok nihhhh!!!!!!!


Haaaa...gatal lagi tangankan...sesaja konon nak cuba tengok apa jadi kalau tekan button
'CASHOUT'...
Akhirnya perjanjian ngan ayah TERmungkir...
Sorry sangat pada ayah dan Rizqullah...

Huhuhu...mama tak sengaja sesangat...

Sudah clear semuanya...tinggallah hanya secebis iklan je...
Apapun thanks to Nuffnang sbb bagi lagi new BE kat blog yang entah hape2 nih...
Kalau ada....bagi lagi dan lagiiiiiiii yerrrr...
Berseri-seri blog mama Rizqullah tengok banyak iklan running...
Ekekeke...
**boleh jugak mama beli lagi banyak baju dan toys untuk Rizqullah..**

Nak tahu berapa yang mama ter'CASHOUT'???
Adalah RM XXX.XX...
Hampir setahun bersama NUFFNANG...
dan start dapat earning beberapa bulan kemudian...
Okaylah tu kaaann...
Walaupun x beribu-riban...
macam RedMummy mahupun blogger famous yang lain...
Tapi cukuplah untuk buat beli baju baru untuk Rizqullah...
Buat beli susu Enfapro dan Enfagrow...
Buat beli Mamy Poko yang berkodi-kodi...

Daaannnnnnnn...jugak bawak Rizqullah makan strawberry...

 Yummmm,yummmm..
Sedapnya mama strawberry ni...
Nanti ayah balik kita naik Cameron beli strawberry lagi yerr.....

Pastu nanti mama bawak Rizqullah jalan2 lagi yaaa ngan duit Nuffnang tu...
Naik car round-round shopping mall.....

So..mama Rizqullah,pasni tolong jangan gatal tangan lagi yerrr....haih,bilalah sampai cek dari Nuffnang tu???heeeeeeeeee...
Ish...jangan pikir bebukan yerr...
Mama nak simpan dalam account Rizqullah...
Buat simpanan masa depan dia...walaupun mama dah ada TAWAS dan insurance untuk dia..
Tapi saving tetap kena ada jugak yer...
Ni mama tengah survey2 tengok apa lagi yang menarik kat Maybank tuk budak2...
selain saving dan insurance...
**Sib baik mak keje line Bank..**
Oh yer...nanti kalau sempat mama nak gi buat SSPN pulak untuk Rizqullah,senang nanti bila anak mama ni masuk Universiti kelak...
Hohoho...semua ini untuk masa depan anak tersayang...
Okaylah..cukup dulu entry ni...a lesson learn tuk mama Rizqullah kali ini..
Apapun,thanks again to Nuffnang on the BE given...and also the BE that have changed status to ME...million thanks again and hope there a many more to come...
Till my next entry...salam sayang dan salam ukhwah buat semua...
Have a nice Friday!!!
Yipppieeeee!!!esok dah Saturday!!!it's time to gomol2 with Rizqullah...
**ayah,please jangan jeles yerrr...ayah tengok kat screen tepon jelah yerrrr..adegan kami bergomol-gomol esok...tak sabar nak dengar suara ayah esok pepagi ke dapat dengar malam ni???...ayah bagi tau esok kapal masuk Malaysia balik...banyak benda nih mama nak story the mory with ayah...especially complication yang mama kena tempuh last few days...kejadian yang buat mama terbuka mata...sedar yang I can LIVE and SURVIVE without you,perkara yang buat ayah pilih mama jadi teman hidup...I CAN BE AN INDEPENDENCE WOMEN AND SOLVE MY OWN PROBLEM IN MY OWN WAY....ngeh,ngeh...tamparan yang membuka mata dan minda...macam yang my hubby selalu cakap...semua masalah itu ada jalan penyelesaiannya...**

8 comments:

dieha said...

camne dapt nuffnag mas...diha wat blog ni since last year on may..tapi nuffnang br 0.25 sen sehingga hr ini..huhu..diha xbrp fhm...

LYAfrina said...

tahniah.. lya lama dah x check akaun nuff

Maslina Roslan said...

Dieha,

Erm...x sure camne,tapi tengok kat account Nuffnang ada BE tengah running dan campaign tu tengoklah,kengkadang ada kengkadang x der...

Yang penting Dieha kena update survey selalu...

Maslina Roslan said...

LyA,

Thanks dear...tapi x der plan pun sebenarnya nak cashoutkan...ingat nak simpan je dulu...huhuu

nuriz said...

saya pun nak terchashout nuffnang jugak le pasnie hheeeeeeeeeee

Madam Sooyaree said...

Wewwit... belanja sket! :D

Maslina Roslan said...

Nuriz,

Hehehe..mari TERRRRR jugak ya...akak serius tertekan button 'CASHOUT' tu...sekarang ni nyesal x sudah...

Maslina Roslan said...

Huds,

Mai balik Mesia dulu...aku banjer anak ko je..hahaha...

 
Real Time Web Analytics