February 26, 2011

Welcome to blogging world Mak Lang!!

Welcome to blogging world Mak Lang!!

Rizqullah and mama welcoming you into this blogging world...

Muahahahaha....sudah bejangkit penyakit blogging mama ni plak pada Mak Lang...
Syok ekk tiap2 hari tengok kakak update blog dan taip memacam kat sini...

Yeeeaa!!update2 jugak...tapi yang penting isi yang kita sharekan di sini perlulah ORIGINAL yaa!!!
Kalau boleh adikku,jangan cedok atau copy cat idea orang lain...
Be yourself dan menulislah dari hati yang ikhlas dan tulus...

Camne nak dapat follower ramai???
Errmmm...camne mama nak jawab yer???
Sbb kakak pun tak tahu nak jawab...kalau penulisan kita datang dari hati yang ikhlas dan menarik...dah tentu ramai yang nak baca hasil penulisan kita...
Selebihnya kakak tak tahulah kenapa ramai yang suka follow blog kakak nih...
Maybe sbb Rizqullah koooooottt...anak buah kamu kan comel dan clever...
**sila muntah darah yaaaa...baca statement tak boleh blah ini...**

Nuffnang plak camne nak dapat BE dan campaign???
Hmmmm...kakak buat private tutorial jelah nanti yerrrr...
1to 1 tutorial....
Heeeeee...bukan x mahu share kat sini...
Tapi level kakakmu ini masih di lesen 'L'...

Nak design cung,cung tuk blog template???
Errrr...lagi sekali...jawapannya adalah...
Private tutorial jelah ek...heee...

Camne nak buat design watermark??
Hmmm...itu pun jawapannya adalah...
Meh kakak buatkan designnya....
apa guna tinggal serumah kalau x leh tolong-menolong...
Apa guna jugak kakak mu kerja dalam bidang IT kalau x leh tolong adik sendiri...

Okaylah...apapun,kita cakap kat umah jelah..malas nak share kat sini...sbb kakakmu ini bukan terror bangat pun...kalau terror pun,more to programming je...pastu solving matematik problem...dah nama pun keje as programmer kannnn...hehehe...

Nak tahu camne ghupanya blog Mak Lang Rizqullah??
klik sini yaaa...


Waaahhh!!!mama suka sbb header ada gambor mama dan Rizqullah sekali...
Muahahaha...thanks yer mak lang...

Dan ini ucapan khas dari Rizqullah untuk Mak Lang....




Okay...apapun happy blogging ya my dear sis....
Kalau rasa nak pinjam model comel ni..sila bayar cengkeram kat mama dia yerr...
Tak mahal pun...belanja makan seafood je...
Hehehe....tapi bukan seafood yang kat Muara,Klang tu yerr...
Nak seafood mahal yang kat Tasik Shah Alam tu...
Muahahaha...**gelak jahat+kejam kejap**
Dush...craving plak nak makan seafood ni...
Mentang2 tengah kaya raya ni...asyik terpikir seafood je...
**maklumlah gaji dah masuk,errr,ptptn pun sama kann...**


Apapun,sesaper yang rasa nak baca blog mak lang...citer tentang budak universiti yang belajar BIO-SCIENCE...leh singgah ke sana...


Till my next entry....nanti mama sambung citer pasal Zoo Negara...tak habis lagi nih...hehehe....salam sayang dan salam ukhwah buat semua...


Have a nice day!!!

2 comments:

Intan said...

Waa mak lang rizqullah pon dah ado blog...welcome welcome to blogging world!

Maslina Roslan said...

Kak Intan,

Baru berjinak-jinak je,pengaruh kakak dia dan kawan...hehehe...

 
Real Time Web Analytics